- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Engem inkább az aggaszt, hogy a tesztoldalaknak nincs referencia spektrójuk stb, csak "konzumer" műszereik, aztán hogy a méréseik így mit jelentenek...
Calman-el szokták, azokat a riportokat is mutogatják, tftcentral is, monitors unboxed is.
profiling
teszt metodika
LG W-OLED howtoNem tudom, hogy a részletes teszt metodikájuk taglalva van-e amúgy valahol, de nekem ezekből az jön le, hogy konzumer, de felsőkategóriás cuccokat használnak és Calman-ben beállítják az adott háttérvilágításhoz a Calman által szolgáltatott gyári korrekciós profilt, és sanyi... ezek alapján nem hinném, hogy a kijelzőket egyenként profilozzák ref. spektróval... ami mondjuk a gen4 W-OLED-nél érdekes, mert az ugye eltér rétegezésben a gen3-tól azaz más spektrális tulajdonságokat fog mutatni a panel, ergo kell hozzá új korrekciós profil - ami persze lehet már van a "Calman for LG" kiadásban, nem tudom... de ha a gen3-as korrekciós profillal mérték vissza a gyári kalibrációkat ill. azzal kalibráltak, akkor az úgy tényleg érdekes lenne... most konkrétan a MO27Q28G és XG27AQWMG -re gondolok
mondjuk lehet megérne egy misét rájuk kérdezni ezekkel kapcsolatban, vagy nem tudom, valaki tudja-e ezeket, és fellelhetőek-e, én most nem öltem bele sok időt ezek felkutatására
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Samsung Odyssey Ark 55 4K / 165Hz óriás gamer monitor RITKASÁG
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Lenovo ThinkVision S27i-30 Monitor 27" - új állapot, garancia: 2029.01.16. 1920x1080, 100Hz, IPS
- iiyama ProLite XCB3497WQSNP-B1 Monitor (004)
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258