- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Na már én is erről írok. Előbb tettem össze.

Itt működik a Neo Proximity Sensor is. Pixelhibát sem látok, eddig minden csupa öröm*. Már el is csomagoltam a PG32-t, megy vissza az Alzának.
*pontosabban van itt egy dolog. Szerintem kicsit dől a monitor balra, azaz nem tökéletesen vízszintes (1-2 fokot, de én ezeket általában látom)... viszont nem lehet finomakat állítani rajta, ráadásul van egy kis játéka is.
Mindegy, max felteszem egy monitortartó állványra, úgyis szemezgetek már vele egy ideje.
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nekem az ég és a föld a LCD to OLED volt. Samsung OLED a main és a másodlagos monitor egy sima 144hz-es samsung lcd. Itt látom a különbséget, kíváncsi lennék hogy 2 oledet egymás mellé raksz hogy mit veszel észre.
-
szasanyi
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Remek! De mi van színekkel, azt hogy látod a QD OLED után?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Örülök, hogy tetszik, követlek.

Holnap beugrom az Oázisba és elhozok én is egyet, mert ott egy huszassal olcsóbb, mint iPonban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258