Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Garmin topik
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Skynet258
üzenetére
Tudod mit, én is a Giga felé hajlok most, mert monitorban pont jók. A FO32U2P-t néztem ki tegnap, ami legfőképpen döntő volt, hogy azon már DP 2.1 van.
Szerintem sem rossz, már ha nem billeg, nem konyul le. Még megnézem, vett-e itt valaki Asus WOLED-et, ennek a testvérét, hogy ott is van-e ez a lekonyulás.
Akkor engedtem el az Asus-t, pedig nagyon jók a VGA-ik, amikor a 30** sorozat BIOS-ába beleraktak egy olyat, a csendes módba, hogy nem csak hőmérséklet esetén, hanem kb. 100W terhelés esetén is elindulnak a ventijei. Na most volt böngészés alatt egy másodperces 110 Wattos peak, és elindultak a ventik. De csak egy percre, aztán leálltak. Iszonyat idegesítő volt. Van is erről adatlapja az Asusnak, beraktam valamelyik VGA topikba, majd megkeresem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest