- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
-
Surda-
őstag
Tetszenek,de elég sok rosszat olvastam róluk a topickjaikban.
A Xiaomi Yi -t nézegettem eddig,annak is vannak hibái,de talán még megugranám a fókusz állítást.
Ráadásul a 67 dodós ár nagyon csábító és lehet bizakodni,hogy nem vámolják le
Csak ugye az a fránya lcd,az eléggé hiányzik.
A korábban linkelt Lamax videoit nézve eléggé túlszaturáltak a színek, nem tetszik a képe
A Blackview Hero 1 pl nem tűnik rosznak,csak elég új,nincs sok visszajelzés róla...
Amkov kamerát használ valaki?
Ez a masszív fém ház elég szimpatikus. (bár sajnos lcd ott sincs) -
zodo
nagyúr
és maj-viktor
Töltés végett kérdeztem azaz nem kellene naponta töltenem.
WayteQ HD1000W ezen adatlapján az alábbiakat olvastam, gondoltam rákérdezek.Átlagos felvételi idő (32GB SD kártyára) 1080p / 30 fps - kb. 240 perc vagy 720p / 60 fps - kb. 320 perc
... de időközben rájöttem hogy ez csak a felvételi idő míg az aksi kb 90 percig üzemképes.
Akkor ezt kérdést kitárgyaltuk.Plusz aksi, nyilván jó megoldás. Sajna a powerbank pl a bicajon macerás lenne de jó ötlet.
Kormányra gondoltam tenni, talán a 20-30 tempó még nem rázná szét a képet.
Sisakom nincs, nem is tervezem max mellkaspánt jöhet szóba.Viszont ha jó értem akkor akár az SJ4000 készülék is megteszi vagy a HD1000W mert nagy specifikációbeli eltérések nincsenek?
Utóbbi talán a vízálló tok és gazdagabb tartókonzolok végett lehet jobb választás. -
v.andras
újonc
Ha valakit érdekel: Debrecen, Mikepércsi úti Tescoban még volt 6 db 2015.02.04. 16:00-kor. 22,5 E-ért.Sony Hdr AS20
Egyébként teljesen elégedett vagyok vele! Kivéve, hogy nem lehet törölni PC-re csatlakoztatott cam-on keresztül a fájlokat...
Minek LCD? Okostelefon mint kijelző és vezérlő= szuper megoldás!!!!!
-
maj-viktor
őstag
22-ért ha megmondjátok melyik teszkóba van még... én megyek és veszek 2-t!
(egyet magamnak és tesztelésre (akár versus SJCAM-okkal) - egyet eladásra)Ahogy írtam SJ topikba... átlag 40E-ért van minden oldalon... (bolti garanciás ára 60E) bár már 3-4db-ot találtam 30E-ért is olx-vatera, stb.-n... de 30-ért sztem simán eladható! vagyis ahogy mondtam, ha én most sportkamerát vennék 30E-t kiadnék még érte... persze ha megkapom még valahol 1-2 elmaradt készletet teszkóba, akkor 22E-ért!
De a youtube-os videó, amit kiraktam itt:
prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_8209-8210.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=qoAvjhm1Ph4
Az tényleg eléggé meggyőző még 30E Ft-ért is szerintem!
Bár én ezt a lassítások miatt mondom, mert ugyebár ebben az SJ sorozat tagjai nem "büszkélkedhetnek"... csupán a most megjelent SJ5000 PLUS, de az meg nettó 180$ kezdőáron van, ami bruttó 60E, szóval nem "olcsó sportkam" kategória!Ám még akár 40E-t is megérne szerintem... tekintve hogy WiFi-s és Pl SJ4000 WiFi-t itthon i 40E-ért kapod meg! Mondjuk annak van LCD-je is... ennek viszont meg vannak valós fps lassításai! Szóval 40E lenne a reális ár érte szerintem itthoni piacon... mégis 60E-ért vesztegetik... mert "márkás"... SONY!
-
Real_Necro
veterán
Miért kellene máshogy? Az alap nyák ugyanaz, csak a wifis kap egy plusz modult, a sima meg nem. 2mp plusz gyártási idő a soron... Moduláris felépítés.
Szerk.:
Szét kellene már kapni egy SJ4000-et simából meg wifiből és egymás mellé rakni. Kíváncsi vagyok ott hogy oldották meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest