Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• d4d

aktív tag

Köszönöm szépen mindenki tanácsát! Meg mielőtt túlságosan körülnéztem volna, sikerült megoldani és szerencsére könnyebben ment, mint gondoltam. Adta mindenki a tanácsokat.. csavart lazitsam meg, szűrőt vegyem le, de akkor abból lehet nem jön le annyi, nem baj újra visszarakni, motort beinditani, szűrőt újra levenni stb. Na mondom nem.. ha le lehet szivni, leszívjuk. Szerelő próbálkozott rendes kompresszoros tökömtudja tartályos olajleszívóval, de semmi nem jött fel.

A harmadik gyógyszertárba sikerült szerezni fecskendőket, 50ml, 100ml-es méretben. A fenti kisebb átmerőjű cső, úgy passzolt a 100 milishez, pontosabban a hozzá adott kis kiegészítő toldathoz, mintha direkt valami hasonló célra tervezték volna, zéró barkacsolást igényelt. Teljesen szoros, patent lett.

Romed márkájú, itt a hivatalos oldala
    Romed 3-part syringes 100ml, catheter tip, 3SYR100ML-LT

A csövet levágtam kb 4-5 centivel hosszabra mint a nívópálca. Letoltam ütközésig és nem azt mondom, hogy nagyon könnyen, de szép lassan ki tudtam szívni amennyit kellett. Az olaj (5w30) teljes mertékben hideg volt.

Holnap az öregtől megkérdezem pontosan miféle cső volt ez és annak az adatait még beírom. A vastagabb 5mm-es elvileg vmi pvc benzincső illetve bipolán, mipolán cső, műszaki cső név alatt is látok hasonlókat. Szóval, ha nem is literszámra olajat leszívni, de erre a célra, pár decihez tök jól bevált és volt kb 800ft az egész.

Új hozzászólás Aktív témák