- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza0802
tag
Annit tennék még hozzá, hogy amire használnám az okos órát (Amit kinéztem LEMFO LEM6):
1. Napi használatra, idő mutatáshoz, értesítések re (hívás sms stb...) ekkor csak a BT menne a telón
2. Sportra (GPS), közben BT-n zenehellgatás
3. úszáshoz (nem búvár), fürdéshez, kézmosháshoz vízálló legyenA SIM használatát mellőzném, egyáltalán nem érdekel, WIFI-t sem nagyon használnám rajta.
A fenti kritériumoknak megfelel e a telefon úgy, hogy egy egész napot kibír az akksija is (napi használat + este sport)?
Köszi aki válaszol.
-
szasza0802
tag
A LEMFO LEM6-on (meg úgy általában) hogyan működik a GPS ? Letöltesz a telefonre egy alkalamzást (mondjuk sport) amin van térkép és azon rögzíti az útvonalat? Vagy rögzíti saját magában az útvonalat és később a telefonon lévő spor applikációba menti át? Hogy képzeljem el?
Konkrétan: Ha veszek egy Lemfo LEM6-ost, és a runtastic nevű appot használom, futáshoz akkor arra nekem rögzíti a futás eredményeit (GPS-en útvonal, emelkedés-lejtés, megtett táv stb....)?
-
törölt tag
Hali
Garmin fenix 3 hr vélemény?
Vagy esetleg valami hasonló kategória, kinézet, de olcsóbb? -
-Bagira-
tag
válasz
szasza0802 #5492 üzenetére
Az összes androidos óra tudja. Én rendszeresen használom.
Egy hosszabb edzést is megold úgy 25% akksi merítéssel. -
tknof1871
őstag
Tanulmányoztam mi is a mellkaspánt úgy általában. Jól értem, hogy az egy triviálisan egyszerű szerkezet? Ez azt jelenti ha csak a szívritmusom akarom monitorozni az elektromos jele alapján akkor akár az Aliexpressről is vehetek 7000 forintért mert az is csak annyit tud mint egy 50 000 forintos mellkaspánt egy itthoni patinás orvostechnikai boltból csak abba tesznek még parasztvakítást meg pl. Garmin a neve?
Nehéz kérdés ez hogy kire vagy mire bízzuk az egészségünk. Én a svájci egészségügyre bíznám, de azt nem tudom megoldani. Itthon egy magánklinikában se tudok bízni, pedig egy magánklinikán semmi sincs ingyen.
-
varázsgömb
aktív tag
válasz
szasza0802 #5492 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom megmondani. A keresés során ez a funkció nekem nem volt szempont. Mp3-at használok minden nap, folyamatosan reggel 8-tól délután 5-6-ig szinte megállás nélkül, amit az óra nem bírt volna akkuval.
-
szasza0802
tag
válasz
varázsgömb #5473 üzenetére
Had kérdezzem meg, a Lemfo lem6 támogatja a zenelejátszást telefon nélkül BT-on a fejhallgón keresztül?
-
S73V3
tag
Elérhető olyan óra, ami jelez ha baj van? Nem sportolásra, hanem szívbetegnek? Esetleg alkalmazás egy mi bandhez?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
tothjani81 #5488 üzenetére
QI töltés lassabb mint a kábeles épp kíméli az akksit.
-
tothjani81
senior tag
Hát nekem eddig ez a 3. Okosórám mind a három mágneses töltővel volt de semmi kényelmetlenséget nem vettem észre szerintem kb 2másodperccel tart tovább min t a samsungféle megoldás. Elméletileg a vezeték nélküli töltés hamarabb kinyírja az aksit.
-
HKorn
veterán
válasz
varázsgömb #5486 üzenetére
És igen, kellett azért kutakodni de leírom: Pace 45mm, Stratos 46mm, tehát kicsit nagyobb.
-
HKorn
veterán
Amazfit Pace méretét tudja valaki? (átmérő), Stratos-hoz viszonyítva mennyivel kisebb?
-
Az-X
őstag
Tudnátok ajánlani valamit ami filigrán, minőségi kivitel, normális kijelzővel, kb 1 hetes üzemidővel, wireless töltéssel, és valamennyire vízálló legyen. Fontos, hogy rezgő módú ébresztést tudjon. Nem gond ha kínai, ha várni kell rá... árban... ne legyen egy vagyon, de azért nem gagyit szeretnék.
-
Az-X
őstag
Őt ismeri valaki?
Érdemes beruházni rá? 15 környékén lenne.
[link] -
varázsgömb
aktív tag
Na, ma megtörtént a Lemfo Lem6 nagy vízállósági teszt. Egész napos komplett wellness "nyúzópróbán" vett részt. Gyógyvizes áztatás, pezsgőfürdőzés, úszkálás a fiaimmal sima vízben és gyors sodrásban. Szóval több órát töltött víz alatt és kutya baja.
Annyit mondjuk megcsináltam, hogy az általam gyenge pontnak tartott sim kártya tálcán kicserélem a teflon szalagot újra, mert eddig többször ki kellett húznom, és nem akartam kockáztatni, hogy a régi most ne tömítsen tökéletesen.
Ami megviccelt, az az volt, hogy az óra a vizet többször érintésnek érzékelte, és egyszer csak más számlap volt rajta, vagy hogy éppen önállóan a menüben járt valahol.
A másik tapasztalat az volt, hogy kb. dupla olyan gyorsan merült. Először is azért, mert a víz rengetegszer életre keltette a kijelzőt. Másodszor pedig azért, mert a telefonom kikapcsoltam, és így a hívások az órára irányítódtak át, és azon bonyolítottam le 6-7 beszélgetést, és pár sms küldést. -
HKorn
veterán
válasz
SamiCsillag #5468 üzenetére
Nincs
-
-
SamiCsillag
senior tag
Mi Band3-ban sincs gps?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
SamiCsillag #5465 üzenetére
Valóban.
Bocs, úgy emlékeztem, hogy van benne. -
xhege
veterán
válasz
SamiCsillag #5465 üzenetére
Sajna GPS nincs a Cor-ban.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
SamiCsillag #5461 üzenetére
SZia!
Amazfit Cor jó lenne szerintem neked.
-
Csabnett
tag
válasz
energomatt #5458 üzenetére
Nem! Közben egyébként sikerült megoldanom a telefonom gyári beállításának visszaállításával. Próbáltam az órát is csak ahoz nem tudom a biztonsági kódot
-
HKorn
veterán
válasz
SamiCsillag #5461 üzenetére
Úszás miatt legtöbb kiesik, 5 ATM-es kell neked kb Amazfit Stratos szint szerintem, de lehet többiek tudnak olcsóbban is.
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok!
Olyan aktivitásmérőt, esetleg okosórát keresek, amiben tudok úszni, gps is van benne és tudja a mi band2 alap funkcióit, esetleg picivel többet is. -
wlandroid
tag
Sziasztok!
Android mellé keresek olyan órát, ami a hosszú Messenger üzeneteket is magától kiírja, és lehetőleg tovább is pörgeti anélkül, hogy levágná a végét. Sajnos hiába néztem egy rakás videótesztet, erről majdnem mindenki megfeledkezett. Főleg Xiaomi párti vagyok, de bármi más ilyen órát tudtok, ne tartsátok magatokban -
Csabnett
tag
Sziasztok!
Kb. Egy hete használok V8 Smart watch nevű okosórát. Az első 3 napban meg voltam elégedve a működésével, minden értesítést jelzett. Pár napja viszont csak a hívást ill. Sms értesítés jön át az órára. Közben telefonon cserélem applikációt viszo t ha viszarakom telóra azt az appot amit először használtam a hiba akkor is jelentkezik. Mi lehet a gond?? -
HKorn
veterán
Valamennyire értem már így, de pl nekem van egy Fossil karórám, teljesen hagyományos, nem okos verzió. Elemcserekor be lett állítva az idő ami már több, mint fél éve volt, hanem több és úgyanúgy 3.45-öt mutat most, mint a céges Windows-os laptopom. (persze pár mp diffi lehet benne, csak az meg annyira nem érdekel)
Szóva én nem tartom olyan vészesnek az órák pontatlanságát
-
Frawly
veterán
Azért, mert az órák pontatlanok, naponta több másodpercet késnének. Az atomórás szinkronizáció ma már nem nagy kunszt, az összes PC, laptop, táblagép, okostelefon tudja NTP-vel, a Windows is szinkronizál a time.microsoft.com szerverivel, de az összes többi OS-ben is van ilyen funkció. Ezektől a pontos atomórás időt lehet lekérdezni. Óráknál ezt a feature-t mégis hanyagolják, csak a drágább modellekben van DCF rádiófrekvenciás lekérdezés. Okosóráknál nincs DCF, ezért mennék rá a NTP-re.
Persze ezek sem nyújtanak atomórás pontosságot, de arra jók, hogy az óra pontosságát egy mp.-en belül tartsák. 2018 van, nem akarok pontatlan órát, amit állandóan után kell huzigálni, meg telóhoz csatlakozni vele külön, hátha leszinkronizál.
futpalika: ezt én is ismerem, de ez az alkalmazás csak telefonon vagy táblagépen működik szerintem, és akkor is csak akkor, ha rootolva van. Alapból az Android biztonsági okból az alkalmazások felé nem engedi átállítani az időt.
-
törölt tag
Én a mechanikus órámat kezdtem állítgatni a telefonomhoz. Rá kellett jönnöm, hogy két egymást követő napon akár 2 másodpercet is eltérhet önmagához képest. Aztán az asztali rádiós (atomórás) órához kezdtem beállítgatni. Sajnos a hálózathoz képesti automatikus android szabályzás nagyon hektikus, de mégis ahhoz tudtam kényelmesen beállítgatni a mechanikus órámat. Szóval innen jött az igény. Már nem érdekes, de nem szedtem le az appot, mert miért is tenném. Hát így.
Egyébként az appal kézzel is lehet szinkronra kényszeríteni. Olyankor valóban atompontos. Én így szabályoztam be napi +-1 másodpercesre a Tevise T801-es órámat.
-
törölt tag
Én ezt használom. Ez 1 másodpercen belül tartja. Ne felejtsd el az Android beállításoknál kikapcsolni a dátum és idő menüben az automatikát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest