- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bszotak
tag
válasz Fall-N #25444 üzenetére
Köszi a választ!
Lehet nem fogalmaztam pontosan, de természetesen a működő NFC fizetés lenne a lényegÍrták már előttem is, hogy a Xiaomi pay tökéletesen működik itthon, az én Xiaomi Watch S1-em is tudja és használom is, ami gond, hogy talán 3 óra van Xiaominál, ami erre alkalmas, azok közül viszont design/méret miatt egyik sem jöhet a feleségemnél szóba.
Wear OS: a 70-100 ezres kategória már nem az a szint, amiben gondolkodnánk, annyit nem érne ez az extra feature.
Huawei szintén kiesik, a szankciók miatt, Apple, Garmin min. a fenti árkategória (egy nagyon egyszerű Mi Band-ről lenne a váltás, óriási igények nincsenek), Amazfit Zepp pay jöhetne esetleg még szóba, de nagyon eltérő infókat találni az NFC fizetés kapcsán...
Legrosszabb esetben marad a Redmi Watch 4, NFC-t leszámítva tud mindent, amire szükség van.
-
bszotak
tag
Sziasztok,
Túrtam a netet, de egyelőre nem jártam sikerrel.
Olyan aktivitás mérőt keresnék a feleségemnek, ami nem kör alakú (sajnos fontos szempont a forma ), tudja az NFC fizetést, lehetőség szerint van benne GPS és telefonálási lehetőség (de nem eSIM-es).Leginkább az óra funkció mellett hívások és üzenetek jelzésére, fogadására, esetenként túrázás követésére lenne használva (nem kell, hogy tűpontos legyen).
Nekem Xiaomi watch s1-em van, ennél nagyobb tudás nem kellene neki sem.Amit találtam neki (NFC nélküli verziókat), egyelőre a Xiaomi Redmi Watch 4 tűnik befutónak, de ha esetleg lenne a tapasztaltabb fórumozóknak NFC-s javaslata, azt megköszönnénk.
A keret 30-40 ezer körül lenne, drágább órára nem lenne szerintem szüksége. Android telefont használ.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
bszotak
tag
Köszönöm Neked is a választ, eddig benne nem gondolkodtam, pedig egészen szimpatikus.
Ami nem teljesen tiszta, hogy ezen melyik fizetési felület fut? A Xiaomi pay-ről olvastam már, hogy Erste és talán Revolut is tud működni rajta, nekem ezek lennének jók, az Amazfit esetében inkább a Curve jöhet szóba? -
bszotak
tag
Sziasztok!
Én egy olyan órát keresnék, ami
-elsősorban óra lenne, de természetesen jelezze ha hívnak, üzenet érkezik
-emiatt fontos a hosszú üzemidő (min. 1 hét)
-fontos lenne a használható NFC fizetés
-előny lenne, ha tudnék rá app-okat telepíteni (pl. GoPro távirányító app)
-esetleg selfie esetén lássam a képet, tudjam a telefont vezérelni - opcionális (már ha Apple mellett tudja ezt más gyártó is)
-aktivitás mérésében tudom, hogy erős kompromisszumot kell kötni a legtöbb esetben, így ha már a GPS használható, az elégséges lenne
-nem túl vastag a csuklóm, így a nagyon méretes darabok kiesnekAndroidos telefont használok, és 100 ezer forint alatt maradnék.
Ahogy néztem, üzemidő miatt a Samsung kiesik, Huawei esetében nem tudom a korlátozások mennyire zavarnak be (pl. fizetés kapcsán), Xiaomi Watch S1 ár/érték arányban nem rossz, bár az okos funkciók eléggé korlátozottak, míg az Amazfit GTR 3/4 az NFC hiánya miatt nem tűnik befutónak.
Jah, és tudok várni, ha csak pár hónap múlva jelenne meg az ideális jelölt
Köszönöm előre is a tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- ARMODD PRIME OKOSORA 1ÉV Garancia MAGYAR MENÜ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest