- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D28
tag
Halli.
Szeretnék venni egy okosórát (mily meglepő
), és ebben kellene egy kis felvilágosítás.
Igazából egy óra kellene, hogy lássam mennyi az idő de ami miatt okosórát szeretnék azaz h meglehet változtatni a kijelző képét szóval nem ugyan az a kép fogadna mindig (nem igazán tudok órát választani amúgy sem mert annyi féle van...).
Szóval olyan kellene ami ebből a tekintetből támogatott és bőven lehet kinézetet választani, a másik pedig az üzemidő, ami jó lenne ha egy hétig bírná legalább egy töltéssel (mondjuk az alap használat azaz lenne h naponta mondjuk óránként, 2 óránként ránéznék h mennyi az idő).
Az egyéb, pulzusmérő, lépésszámláló, értesítésjelző, stb dolog csak hab a tortán, mondjuk az a része h jelzi ha hívnak az mindenképpen jó. Árban olyan 30 ezer körül gondolkodtam, de ha olcsóbban is van vagy ha a drágább annyival jobb h simán megéri akkor nem ezen fog múlni.Mit ajánlanátok? Illetve bárminemű infót szívesen fogadok ami segít jobban átlátni ezt az egészet mert bizonytalan vagyok még h mit is vegyek, aki meg régóta használ ilyen kütyüket az ismeri az előnyeit, hátulütőit..
-
Szajo
őstag
Értem...
De ez most olyan mintha bemennék az audi kereskedésbe, hogy kellene egy 700lóerős RS6 mert száguldozni szeretnék élvezni a sebességet, erre csak azt hajtanák, hogy inkább vegyél egy 2.0Dízelt a gyorshajtás bűn.
Szóval melyik óra az ami már tud PDF,Doc-ot is?(Csak zárójelben megjegyzem nem én járok egyetemre nem nekem kell csalnom így nincs bűntudatom
)
-
Szajo
őstag
KW88 vagy hasonló "olcsó" okosórákon megy a word vagy valami hasonló? (doc,pdf ek megnyitása)
-
Tomacko
őstag
Sziasztok.
Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de ezt találtam megfelelő fórumnak. Szóval adott egy "kütyü", ami részemről azt a fő funkciót kapná, hogy a lányom mozgását tudhassam. Nem, nem vagyok paranoiás, és a leányzó sem kicsapongó fajta, szimplán, csak tudom, hogy hol élünk..... Safako smartwatch 011 nevezetű csodáról lenne szó. Mennyire megbízható, használható ez a márka ? Szóval mivel a mozgás monitorozás lenne a fő dolog, így első sorba a GPS-s képességek érintenének. Árát nézve mondjuk egy próbát megér, de még ennyit sem szeretnék kidobni potyára, ha mégsem működne jól.
Előre is köszönöm aválaszokat.
Tomi
-
sutaxx
tag
sziasztok
olyan olcsó kategóriás eszközt keresnék amivel ki tudom váltani a telefon magammal hordását futásnál.
MiBand 2 és Huawei a1 tudtommal nem alkalmasok erre telefon nélkül. Javítsatok ki kérlek, ha mégis
-
kaszibat
tag
Nem mondom biztosra, de szerintem anélkül is működik. Ha pedig mindenképp kell sim, akkor egy feltöltős is megteszi, annyit nagyon megér, hogy a gyermeked biztonságban tudd. Azt láttam hogy némelyik nem a jelenlegi pozíciót adja, hanem csak rögzíti hogy merre járt. Érdemes alaposan utánajárni, hogy melyik tudja azt amit szeretnél.
-
consono
nagyúr
válasz
koxkids #1823 üzenetére
Ha a kijelző nem zavar, meg elsősorban a fitnesz funkciók érdekelnek, akkor jó választás. Én egy Vivoactive-ot nyúzok több mint egy éve és elégedett vagyok. A kijelző nem mindenkinek jön be, de mindig látható, cserébe ultra jó az uzemidő. Értesítések megjönnek, vannak jó számlapok, de nézd meg az elérhető appokat, hogy az elég e neked.
-
Sziasztok!
Mennyire ajánlott okosóra a Garmin Forrrunner 235?
Egészen jól néz ki, és tudásban illetve árban sem olyan rossz. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Létezik olyan okosóra vagy okoskarkötő ami realtime gps-el rendelkezik (mint egy telefon)?
Tehát ,hogy egy akármilyen felületen (web vagy app) látom merre van épp?
Fiam megy cserkésztáborba (8 éves) és jobb félni mint befosni alapon
Meg talán másra is jó lenne.
köszi -
keselyü57
tag
Megoldódott az óra hangszóró probléma, köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált!
Egy bajom van még, de ez valószínüleg egyedi probléma, hogy az óra kijelzője végig világít amíg a telefonon hívást bonyolítok. Nem tudom sehogy a kijelzőt kikapcsolni. Sajnos ez a gyors lemerülést eredményezi.
-
keselyü57
tag
No1 G3 okosóra. Valaki segítsen, mert már nincs több tippem mit kellene átállítani! Ha hivást fogadok a beszélgetést ne lessen hallani az órán. A bluetooth beállításoknál ha kiveszem a média vagy a hivás fogadás hangja jelőlést akkor nem is jelez.
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék vsáráolni egy okosórát. A következő kritériumaim lennének:
-pulzus mérés karon
-csatlakoztatható mellkaspánt a pontosabb puzusdiagnosztika miatt
-elsősorban futáshoz lesz használva
-úrázási profilok, magasság (barometrikus) kijelzés, útvonal rögzítés
-előre felvihető útvonal és annak követése (egy komolyabb túraútvonal esetén kellene)
-pihenési/regenerálódási idő kijelzés
-alvás monitorozása
-napi mozgás monitorozás
-értesítések kijelzése
-hívás kijelzése, elutasítás
-zene lejátszásTalán ahogyan felsoroltam ebben a sorrendben van a fontosság is. Abból indultam ki, hogy a pulzusdiagnosztikához szeretnék egy órát, és ha már fejlődött a szegmens akkor felvetődtek a további opciók is. Jó lenne pl, hogy egy túrázás során nem kell a telefont folyamatosan előkapni és így az órán menne a GPS, és egy nyomvonal követés. Kérdés, hogy így mennyit bírnak az órák?
Az összeg olyan 100.000 Ft magasságában leledzik amit rászánok!
Előre is köszönöm a válaszokat és segítséget!
-
Shirchy
tag
Tudja esetleg valaki mikor kezdik Magyarországon a Huawei watch 2 forgalmazását?
-
pilu01
senior tag
Üdv
Az okos órákra tölthető számlapok méret kompatibilisek?
Értem ez alatt, ha veszek egy 400x400 pixeles kínai órát, arra rakhatók pl. a Facer témái?
Mert itt ugye ki kell választani, hogy milyen órára akarom tenni, és csak a "fuxosabb" órák vannak a listában, amiknek kisebb a felbontásuk. -
Vyndree
őstag
Megérkezett nekem is ma az Y1 órám.
Feltettem a telefonomra az appot, bluetooth bekapcs, óra szinkronizál, úgy tűnik minden működik rajta. Mikor össze van kapcsolva a telefonommal és valaki hív az óra is jelez egy így rendben van.Hogyan tudom beállítani, hogy ha a telefonomon fogadom a hívást akkor a telefonomon akarok beszélni nem pedig az órán kihangosítva. Most mindegy hol veszem fel, csak az órán hallom és azon keresztül hallanak. Melyik az az opció, hol lehet beállítani, hogy ha az órán fogadom akkor ott, ha pedig a telefonon akkor azon szeretnék beszélni?
Normál kínai olcsó órás menüje van, mint a GT08 vagy a DZ09, szerintem ugyanott kell mint azokon, akinek ilyen órája van és azt mondja, szerintem ezen is működik. A csengőhangok is ugyanazok, a menüje is szinte ugyanaz.
-
zsolti_20
senior tag
Megérkezett a mai napon a kicsike. Eszméletlenül gyors, teljes mértékben képes kiváltani a telefont munkahelyen. Valaki mintha írta volna hogy lehet telepíteni rá custom romot amivel jobb lesz az aksi idő egy kicsivel. Illetve mi lenne az a launcher amivel működésre lehet bírni a pulzusmérőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tempest Rising teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Garmin venu 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest