- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz Dwatti #17712 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Megvan a "probléma" oka Mivel ez az első okosórám, ezért nem is merem a lehetőségeket és a beállításokat, még csak most próbálok ismerkedni velük, na és mint kiderült, este 10-től reggel 8-ig alapértelmezett beállítás szerint, ez a funkció ki van kapcsolva, ami persze állítható de ez az alap, én pedig éjszakás voltam, és mint írtam azt tapasztaltam, hogy egyik percről a másikra nem ébredt fel az óra, ami ezek szerint 22 órától jelentkezett
A lényeg, hogy működik, viszont közben az alvásfigyelésre vonatkozóan is lenne kérdésem. Ennek a bekapcsolásához nem tartozik opció az órán, de a páromnál működik, annak ellenére, hogy nála sincs ilyen kapcsoló, persze az opció ott van nálam is csak nem mér semmit. Mivel éjszakás voltam és reggel feküdtem le aludni, kimondottan kíváncsi lettem volna rá, hogy miként monitorozza az alvásomat az óra, de nem mért semmit. Na most itt is az jutott eszembe, hogy lehet, hogy csak előre meghatározott időtartományban méri ezt, viszont nem találtam meg, hogy hánytól hányig, és a módosítási lehetőséget sem. A telefonon a H Band applikáció fut az órához. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest