Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Dwatti #17712 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Megvan a "probléma" oka
Mivel ez az első okosórám, ezért nem is merem a lehetőségeket és a beállításokat, még csak most próbálok ismerkedni velük, na és mint kiderült, este 10-től reggel 8-ig alapértelmezett beállítás szerint, ez a funkció ki van kapcsolva, ami persze állítható de ez az alap, én pedig éjszakás voltam, és mint írtam azt tapasztaltam, hogy egyik percről a másikra nem ébredt fel az óra, ami ezek szerint 22 órától jelentkezett
A lényeg, hogy működik, viszont közben az alvásfigyelésre vonatkozóan is lenne kérdésem. Ennek a bekapcsolásához nem tartozik opció az órán, de a páromnál működik, annak ellenére, hogy nála sincs ilyen kapcsoló, persze az opció ott van nálam is csak nem mér semmit. Mivel éjszakás voltam és reggel feküdtem le aludni, kimondottan kíváncsi lettem volna rá, hogy miként monitorozza az alvásomat az óra, de nem mért semmit. Na most itt is az jutott eszembe, hogy lehet, hogy csak előre meghatározott időtartományban méri ezt, viszont nem találtam meg, hogy hánytól hányig, és a módosítási lehetőséget sem. A telefonon a H Band applikáció fut az órához. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest