- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolvar
senior tag
Üdv
Szeretném jövőre motorizálni az úszókapumat, és nézegettem a.motorokat de nem igazán jöttem rá melyiket tudnám külső forrásból vezérelni pl egy 2 ajtós kaputelefonról lehetne-e.
Köszi az iránymutatást
bolvar -
bolvar
senior tag
Sziasztok!
Új ingatlan, lett végre kapu, és szeretnék olyan ip kaputelefont ami képes egy úszókaput is nyitni.
Nézegettem a dahua/hikvision 2 ajtós csodáit, de rohadt drágákÉs a kapu motoroknál se jutottam elsőre előrébb milyen külső forrást kezel.
Van erre szofisztikált megoldás vagy sokat akarok?Köszi a segítséget!
bolvar
-
-
bolvar
senior tag
válasz
kgymac #43906 üzenetére
Igen, innen indult az alap hiba, csak odavitt randomba áramot nekem, eleve külön körre kértem.
Most jelenleg nincs fázis kint direktbe a redőny tervezett helyénél, a rajz szerint ami csatolva van kellene, azt kell pótolnom ha jól értem.A falon belül van doboz amin keresztül vittem mindent kintre, viszont ahogy néztem a leírást a sonoff azt írja nem fér bele egy sztenderd 65-ös dobozba :/
Amiért kérdeztem lehet-e kívül a vezérlő szimplán azért van mert a redőny kábelét nem fogom tudni jelen kialakítással behúzni kintről(nem vagyok biztos kell-e egyáltaán behúzni), túl kicsi cső van bent a 4 ér is alig ment ki ahol kanyargósabbra vette a nyomvonalat. -
bolvar
senior tag
-
bolvar
senior tag
Üdv
Lehet láma kérdés, új nekem a téma
Új ingatlan beraktam csövezést tervezett redőnymotoroknak.Villanyász képességeit sajnos mrghaladta, így most nem megy külön külön vezeték a redőnyökhöz hanem csak valahonnan odabidgyizett neki 230-at.
Ezeknek a fázisát lekötöttem és beszereltem egy sima legrand redőnykapcsolót azzal a feltett szándékkal biztos van olyan okos vezérlő amit kapcsolóról és wifin is tudok vezérelni. De mint égen a csillag annyi van, mit ajánlanátok ilyen szitura? Automatizálás csak tervben, mqtt társaival csak alapokban ismerkedtem meg
még.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
bolvar
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest