Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Akkuban erősít a középkategória
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
Sziasztok,
mivel nincs ötletem (keresési javalatnak is örülnék) kérdésem lenne, van pát hőmérőm wifi, és a smart life appan érem el (tuya), van valami mód rá hogy az értékeket ne csak mobilon lássam? vagy valahogy tároljam egy fileban? (tudom hogy elküldi mailben de ezt nem lehet automatizálni?)
-
Heimdallr75
őstag
Sziasztok,
nem vagyok meggyőződéve, hogy ez a megfelelő topic. Ezért ha nem kérlek igazítsatok "útba"
szóval adott néhány blitzwolf wifis kapcsoló (kis téglalapok). szeretnék rákötni egy fürdőszobai hősugárzót. elvileg azt írja 1800 wattig jó, de én inkább tennék valami relét rá ami hatásosabb
mi lenne az ajánlott? (itthoni vásárlásból érdekelne, tehát 230V min 2 kW)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest