- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
enesbcs
tag
Én is szereztem egy Sharpot, ami elvileg analóg értéket adott volna vissza, de nem működött, és igen gyenge volt a dokumentációja.
Úgyhogy maradtam az SR04-nél, illetve szereztem egy nem túl drága lézeres VL53L0X-et, de ez persze csak kisebb távra jó.
A wifiman legfőbb funkciója, hogy kikapcsolja a wifit.. ModemSleep módba lehet lépni, de közben a CPU és a GPIO-k pont úgy működnek a háttérben, tehát folyamatosan gyűjti az adatokat, pl kijelzős hőmérőkön használom, csak akkor kapcsolja fel a wifit, amikor küldi két percenként a hőmérsékletet, de a kijelzés folyamatosan megy.. ModemSleep módban elvileg 15mA a fogyasztás, nekem az USB doktor 0.00A-t ír.
Mellékesen ki lehet iktatni vele az ESPEasy automatikus AP módját is, ami mindig létrehoz egy hotspotot, ha elveszti a kapcsolatot a routerrel, volt akit zavart, hogy ilyenkor 10 AP jelent meg a lakásában, erre is lehet megoldás.
Az alábbi wifis nyomógombot is ModemSleep-el használom, csak gombnyomáskor kapcsolja be a wifit, mqtt-n lejelenti a gombnyomás tényét, majd kikapcsolja a wifit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Baby design smart sportbabakocsi
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest