Hirdetés
- Megvan, mikor érkezik az iOS 19
- Apple Watch
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hoppá: elindult a One UI 8 béta program!
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
enesbcs
tag
Én is szereztem egy Sharpot, ami elvileg analóg értéket adott volna vissza, de nem működött, és igen gyenge volt a dokumentációja.
Úgyhogy maradtam az SR04-nél, illetve szereztem egy nem túl drága lézeres VL53L0X-et, de ez persze csak kisebb távra jó.
A wifiman legfőbb funkciója, hogy kikapcsolja a wifit.. ModemSleep módba lehet lépni, de közben a CPU és a GPIO-k pont úgy működnek a háttérben, tehát folyamatosan gyűjti az adatokat, pl kijelzős hőmérőkön használom, csak akkor kapcsolja fel a wifit, amikor küldi két percenként a hőmérsékletet, de a kijelzés folyamatosan megy.. ModemSleep módban elvileg 15mA a fogyasztás, nekem az USB doktor 0.00A-t ír.
Mellékesen ki lehet iktatni vele az ESPEasy automatikus AP módját is, ami mindig létrehoz egy hotspotot, ha elveszti a kapcsolatot a routerrel, volt akit zavart, hogy ilyenkor 10 AP jelent meg a lakásában, erre is lehet megoldás.
Az alábbi wifis nyomógombot is ModemSleep-el használom, csak gombnyomáskor kapcsolja be a wifit, mqtt-n lejelenti a gombnyomás tényét, majd kikapcsolja a wifit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PR-Telecom
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest