- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nekem 0 bajom az office 2003al:D
-
Superman
nagyúr
Sajnos nem volt hatása. Szinte percenként kaptam az ablakokat az újabb és újabb telepítési kísérletekről, meg hogy tegyek be ilyewn meg olyan lemezt, amikor betettem (az eredetit), akkor meg nem fogadta el. Ennyi. Minden uninstall és újra felrak egy registry pucolás után. Sajna nincs más út.
-
Zsiba
senior tag
Lehet, hogy rosszul tudom, de az Office2003 béta ugyebár időkorlátos és bétateszt lejárta utána MS letiltja a bétakódokat is, tehát hiába is aktiválod, nem fog menni...
-
Superman
nagyúr
Kész én lelövök valakit. Főleg microsoftos palik vannak előnyben. A Visual Studionak, minden beállításával együtt annyi, nem tud szerverhez csatlakozni, egyhez sem, folyton installáltatni akarja velem magát, amikor meg betszem az echte eredeti lemezt, közli, hogy nem érvényes Microsoft Installer. :O :O :O :O
Mindent újra kell telepíteni, remélem a Windowst nem húzza magával. Komolyan mondom ilyenkor lenne kdvem megcrackelni az Office betajukat.
És itt az sem megoldás, hogy azt mondjuk a Microsoft így, meg úgy. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy ez már egy béta 2 -es szoftver volt, ez után jött ki közvetlenül a végleges. Hogy lehet így kiadni valamit? A Microsoftnál nem tudták, hogy a tesztelőket ezzel kegyetlenül megszívatják? Kíváncsi lennék arra, hogy a végeleges is ilyen -e. -
Superman
nagyúr
Hát köszönöm emberek az együttérzést, de már a frász kerülget és kínomban már csak röhögni tudok, mert minden egyes gépújraindításnál feljön egy - egy kis hibaüzenet. Legutóbb egy Windows installer jött fel, majd közölte, hogy rakjam be a Visual Basic for Application 6 első telepítő cédéjét!!! :O :O
No comment. -
Sipi
addikt
Ja, csak egy bétánál azért annyit már elvár az ember, hogy legalább a telepítője működjön... De ennek az sem ment. Volt, hogy setup közben hülye hibákkal elszállt (eléggé a végén). A rendszeren már fent volt, megjenelt az Add-Remove programs között. El is indult a telepítő, uninstall módban, majd elszállt. Újat telepíteni nem lehetett, mert közölte, hogy már fent van egy nem kompatibilis példány (hehe, ezt korábbi verziókra szokta mondani, de ez önmagát is így definiálta :) ), előbb szedjem le...
22-es csapdája. De én nyertem! (Igaz, plusz pár óra munkával, míg újragyúrtam a teljes rendszert...)
Sipi -
rog
addikt
hát ezért is hívják bétának..
(egyébbként a egyáltalánnembéta office 97-val is jártam nagyon hasonlóan, úgyhogy átérzem a helyzeted) -
Sipi
addikt
Höhö, üdv a klubban!
Az Office 2003 bétával én is így jártam! Szerencsére csak a tesztgépeket kellett újragyalulni. Nálam a registry-pucolás sem segített...
(Viszont a sorozatos aktiválás miatt az oprendszer és az Office termékkódjait időközben letiltotta a Microsoft szervere...:) )
Sipi -
Superman
nagyúr
Sokan tudják rólam, hogy Microsoft platformra fejlesztek alkalmazásokat, főleg adatbázisokat, de manapság és egyre jobban, a Linux - al is jó ismeretségbe kerültem.
Ezt azért írtam le, mert ma nagyon felb@**tam az agyamat. Az előző cégemnél ugyanis Microsoft béta tesztelő voltam én és még néhány kolléga, a tulajdonosi réteg nagyon jóban volt/vana Microsoft Magyrországgal, stb. Szóval nálam maradt egy hivatalosan kiadott office 2003 beta 2 -es lemez, amiről mind a mai napig használtam az alkalmazásokat, szinte mindet. A mai nappal azonban lejárt a kipróbálási időszak, így van ez a bétáknál. Semmi gond, uninstall.
Két oprendszer van fen jelenleg: XP Prof és Win 2003 Server.
Jött a nagy meglepetés: XP - ről nem tudtam leszedni, mert háromszor fogott neki a telepítő, de mindig elszállt valamilyen hibával. Semmi baj, törlés manuálisan, utána kipucol a registry.
A Serveren már kínosabb volt ugyanez a dolog. Itt ugyan minden rendben lezajlott, ami az uninstallt illeti. Aztán viszont vissza kartam tenni az Office XP -t. Itt kezdődtek a bajok. Semmilyen alkalmazás nem működött miután aktiváltam a példányt. Mindegyik valamilyen inicializálási hibára hivatkozott és elszállt pár másodperc alatt. A legkínosabb az Oulook volt, mertt azzal szoktam levelezni. Az még hagyján, hogy az eredeti beállításokat nem tudja átvenni, de teljesen használhatalan. Sőt, a .NEt keretrendszer miatt - ami alkalmazásfejlesztések miatt van fenn és az MSO.DLL -t használja az office és a Visual Studio is - most már a Visual Studio sem működik rendesen. Magyarán szólva tönkevágta a beta szinte az összes Microsoft alkalmazást.
Mit mondjak, remek. reagálást nem is várok, csak ki akartam írni magamból. :(((((((((((((((((((((((((((
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest