- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Sajnos nem volt hatása. Szinte percenként kaptam az ablakokat az újabb és újabb telepítési kísérletekről, meg hogy tegyek be ilyewn meg olyan lemezt, amikor betettem (az eredetit), akkor meg nem fogadta el. Ennyi. Minden uninstall és újra felrak egy registry pucolás után. Sajna nincs más út.
-
Superman
nagyúr
Kész én lelövök valakit. Főleg microsoftos palik vannak előnyben. A Visual Studionak, minden beállításával együtt annyi, nem tud szerverhez csatlakozni, egyhez sem, folyton installáltatni akarja velem magát, amikor meg betszem az echte eredeti lemezt, közli, hogy nem érvényes Microsoft Installer. :O :O :O :O
Mindent újra kell telepíteni, remélem a Windowst nem húzza magával. Komolyan mondom ilyenkor lenne kdvem megcrackelni az Office betajukat.
És itt az sem megoldás, hogy azt mondjuk a Microsoft így, meg úgy. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy ez már egy béta 2 -es szoftver volt, ez után jött ki közvetlenül a végleges. Hogy lehet így kiadni valamit? A Microsoftnál nem tudták, hogy a tesztelőket ezzel kegyetlenül megszívatják? Kíváncsi lennék arra, hogy a végeleges is ilyen -e. -
Superman
nagyúr
Hát köszönöm emberek az együttérzést, de már a frász kerülget és kínomban már csak röhögni tudok, mert minden egyes gépújraindításnál feljön egy - egy kis hibaüzenet. Legutóbb egy Windows installer jött fel, majd közölte, hogy rakjam be a Visual Basic for Application 6 első telepítő cédéjét!!! :O :O
No comment. -
Superman
nagyúr
Sokan tudják rólam, hogy Microsoft platformra fejlesztek alkalmazásokat, főleg adatbázisokat, de manapság és egyre jobban, a Linux - al is jó ismeretségbe kerültem.
Ezt azért írtam le, mert ma nagyon felb@**tam az agyamat. Az előző cégemnél ugyanis Microsoft béta tesztelő voltam én és még néhány kolléga, a tulajdonosi réteg nagyon jóban volt/vana Microsoft Magyrországgal, stb. Szóval nálam maradt egy hivatalosan kiadott office 2003 beta 2 -es lemez, amiről mind a mai napig használtam az alkalmazásokat, szinte mindet. A mai nappal azonban lejárt a kipróbálási időszak, így van ez a bétáknál. Semmi gond, uninstall.
Két oprendszer van fen jelenleg: XP Prof és Win 2003 Server.
Jött a nagy meglepetés: XP - ről nem tudtam leszedni, mert háromszor fogott neki a telepítő, de mindig elszállt valamilyen hibával. Semmi baj, törlés manuálisan, utána kipucol a registry.
A Serveren már kínosabb volt ugyanez a dolog. Itt ugyan minden rendben lezajlott, ami az uninstallt illeti. Aztán viszont vissza kartam tenni az Office XP -t. Itt kezdődtek a bajok. Semmilyen alkalmazás nem működött miután aktiváltam a példányt. Mindegyik valamilyen inicializálási hibára hivatkozott és elszállt pár másodperc alatt. A legkínosabb az Oulook volt, mertt azzal szoktam levelezni. Az még hagyján, hogy az eredeti beállításokat nem tudja átvenni, de teljesen használhatalan. Sőt, a .NEt keretrendszer miatt - ami alkalmazásfejlesztések miatt van fenn és az MSO.DLL -t használja az office és a Visual Studio is - most már a Visual Studio sem működik rendesen. Magyarán szólva tönkevágta a beta szinte az összes Microsoft alkalmazást.
Mit mondjak, remek. reagálást nem is várok, csak ki akartam írni magamból. :(((((((((((((((((((((((((((
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest