- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ezt most hogy fotózzam le? Egy autó javítását? Kívülről meg a javított autó is ugyanúgy néz ki mint az eredeti :)
De azért egy kép van: a Kombinált műszert (név a kapcs. rajz alapján) lefotóztam szétszedve mert nagyon király :) Üzemanyagszint, motor-hőmérséklet, és real-time fogyasztásmérő (!) található rajta -- és ez már mind müxik!! :DD
[L]http://pantherz.uw.hu/kombinaltmuszer.jpg[/L] -
lesaux
veterán
-
Bash
őstag
Csomagküldő szolgálat k.... drága. De lehet keresgélni. Vámot akkor kell fizetni, amikor a vámosok úgy gondolják. Nem vicc.

Szabály szerint ha ajándékként küldöm a csomagot ellenszolgáltatás nélkül, akkor csak akkor kellene vámot fizetni, ha az együttes érték meghaladja a 28200 HUF-ot.
[L]http://www.vam.hu/data/folap/faq/faq7.html[/L]
Ennek ellenére elsején küldtem egy csomagot, ráírtam, hogy $100 az értéke. A vámosok a csomagot felbontván (elvileg minden csomagot fel kell, hogy bontsanak) úgy gondolták, hogy az áru értéke $200, ezért szépen kifizettették a vámot, ÁFA-t meg postaköltséget a címzettel (cc. 20000 HUF). Ez engem baromira felháborít, és ha lenne módom reklamálni, akkor biztosan feszítővassal, hegesztőpisztollyal felszerelkezve mennék oda!
OFF
Gondolkoztatok már valah arról, hogy melyek a legszemetebb állami cégek? Én tudok egy párat: MOL, MATÁV, MÁV, MAGYAR POSTA, MAGYAR HONVÉDSÉG na meg persze a BKV. Függetlenül attól, hogy kinek a tulajdonában vannak, ezek még igencsak állami befolyás alatt állnak.
ON -
Bash
őstag
Azt tudom mondani, hogy én szívesen megrendelem, elküldöm, de a csomag megérkeztét még biztosítás ellenére sem tudom garantálni (a jóhírű Magyar Posta miatt), illetve ha nagyobb összegről van szó, akkor lehet számítani a kemény vámra. Sajnos. Hozzáteszem, hogy nekem eddig még nem veszett el csomagom.
-
PeliScan
addikt
Hát ez az. :(
Di604, ugye. DSL modemből crosskábel a WANban, az 1es csatiből sima UTP a gépbe. Beír 198.162.0.1 nem történik semmi, de semmi! :( Pedig itt kéne kiírni ugye, h user/pass h beléphess a router menüjébe. De abszolút semmi nincs.
Ha egyanez a bekötés, és csökkentett módban indítom az XPt, akkor be tudok jutni a router menüjébe, be is állítom, de a netet már nem tudom elérni. :(
Csak ezért újrainstalláltam az XPt, de ugyanez a helyzet. :(
Egyszerűen nem tudom elképzelni, mi a gáz, mit nem csinálok jól. :( -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Kösz a bíztatást! :)
Méghogy ''csak nyomom neki''... ez azért nem volt szép. Attól sem aki előtted majdnem ugyanezt mondta. Eleve magamnak fizettem a jogsit, magamnak fogom a zöldkártyát holnap, a biztosítást ha akarok menni az autóval. A benzin? Nem is kérdés kinek a pénztárcája bánja. Igen, az enyém. És ráadásul összeszámolva eddig a Nagy ''nyomom a gázt''-vezetést a Wartburg 3 napi szerelésével és 30 km éjjeli kipróbáló-autózással jegyzem. -
Den
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ahá, te kérdezed. :)
A lerobbant autó vezetője meg sétálhat, de ha az út szélén jön (ahogy kell neki definíció alapján) akkor simán elmegyek mellette, ha kicsit beljebb van, kikerülöm. Igen, szembe jövő autó esetén is van megoldás, mert amikor jött szembe autó, lassítottam. Már csak azért is, mert hátha rendőr :) Ja, és értelmes ember úgyis olyan szinten az út szélén sétál, hogy legalább fél métert tartson az aszfalt szélétől. (Igen, én is úgy mentem amikor mentem éjjel gyalog országúton.)
M5 fizetős rész: fizetőőős?? ÉN?! :) -
Bash
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest