- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Macrodroid
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Den
veterán
''A másodikkal meg az, hogy nagyon érdekes, de gyakorlatilag matematikusképzés folyik.''
Hát én erre sajnos akkor jöttem rá mikor már meg is kaptam a jegyzeteket. Mikor választottam azt hittem jó kis robot vezérlés, végre egy kis mechanika, igazi gépek. Aztán mikor belenéztem a jegyzetekbe, az élettől is elment a kedvem. Irdatlan táblázatok, oldalas egyenletek, százemeletes törtek, ehh... nem erre számítottam. Annyira utálom a matematikát... -
Szalma
őstag
(Mindegy mire jelentkezel. Ami érdekel, azt javaslom. Ha dolgozni kell (és nem visznek, mint a cukrot), hidd el nem nagyon fogsz válogatni... Ismerek egy tavaly végzett építőmérmököt, aki az Akzo-Nobel-nél manager asszisztens (lóti-futi). Ott ugyanis többet kap, mint a szakmájában...)
Szeretettel:
Szalma -
Den
veterán
Mentem egy úton ahol nincs forgalom, nincs kereszteződés, húztam a gázt, merthogy ott úgyis lehet nem történhet semmi, aztán egy egy parkoló kocsi padlógázzal tolatott ki az útra. Rutintalan voltam, megijedtem besatuztam, aztán a többire nem emléxem, illetve ebből is csak arra hogy elindultam az úton, hogy kicsit kihuzatom a gépet hogy érezzem a sebességet. Ja és szar volt az idő szemerkélt az eső.
-
WolfByte
tag
Kgt a legjobb, ha jó az előadó. Nálunk először egy közgázról frissen kikerült szőke hölgyemény volt. Konzultációkon persze sokan ''beszélgettek'' el vele zh után a jobb jegy érdekében, volt aki 2-esből 4-est csinált, ki tudja hogyan ;]
A mostani előadó meg humorral tölti meg az egészet, így érdekes módon mindenki odafigyel rá :P -
Den
veterán
Hát az a tippem hogy azért van az hogy aki a régi motorban rakott képet annak van aki meg most annak nincs, mert szerintem korábban az adatlap küldésekor konvertálta a motor html kóddá a bewillesztést nem lekérdezéskor hogy gyorsabb legyen a szerver, igy az adatbázisban a htmlé konvertált forma van annak aki nem változtatott. Most viszont adatlap küldéskor nem konvertál, hanem csak sima stringként beteszi az adatbázisba. és lekérdezéskor csak simán beilleszti a stringet az oldalba. Tehát lehet hogy ha az aláírásba a html formátumban tesz most valaki linkt akkor lekérdezéskor az explorer értelmezi.
Vagy nem. laikus vagyo.
Aktív témák
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M / 16GB RAM - 3600MHz / 1TB SSD / 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest