Hirdetés
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nyugi, nyugyi, nem városban természetesen, hanem országúton kint a pusztában :) Azért a szembe jövő fényét lehetett látni időben. Amúgy sokkal veszélyesebb volt amikor Budafokon mentem az egyik főúton. Tök szabályosan 50-el a 2x2 sávból a külsőn, amikor majdnem rögtön meg is volt első karambolom fél óra vezetés után. Balról valami állat jött rá az útra ezerrel, de nem a belső sávba hanem így majdnem 90 fokban (úton keresztbe) be elém a külsőbe. Fék padlóig, szerencsére megúsztam. Mondjuk nagyon durva hangok jöttek ki a kocsiból, meg aztán kattogott is, mondom ''mi a..?!'' Megálltam kicsit arrébb, majd megnéztem az autót mi szakadt le (másik ürge persze gyorsan lelépett). Úgy láttam nem lóg semmi, de azért visszasétáltam a helyszínre kiesett-e valami (egész nap előtte az autót csináltam hogy egyáltalán beinduljon). megyek visszafelé, valami vastag íves rozsdás fémdarabot találok az úton. Aztán még kettőt. A durva az volt az egészben, hogy melegek voltak, pedig kint marha hideg volt! Úgyhogy elhoztam magammal haza őket, megkérdezem majd apámtól hogy lehetnek-e a kocsiból valók :) Ja, és a száguldás csak ezután jött, hogy szétesett a kocsi :) Legalább a dögcédulából tudták volna ki voltam :DDD
Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Mesterséges intelligencia topik
- Interactive Brokers társalgó
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- msi Vector 17 HX Nagyképernyős Gamer laptop 17" -35% i9-14900HX 16/1TB RTX 4070 8GB QHD+ 240Hz
- TCL 65C79K MiniLED 144hz Bang&Olufsen
- KERESEM! Audient ID4 MKII
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest