Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Messze nyolcezer fölött!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
meg akartam hagyni, pont emiatt, hogy biker is lássa, hogy félreértésen alapult az egséz konfliktus, és ne higyje azt, hogy én kitöröltem a hozzászólásaikat, és én vagyok a bunkó moderátor, aki protekcióval kerültem be, de nem hagyhattam úgy reggelre. Nem szeretném még egyszer megtárgyalni amit az éjjel, de ha tényleg van rá igény, akkor elmondom.
-
zsoltee10
addikt
Ha itt lettél volna, tudnád, hogy félreértés volt. Azt ugyanis poénnak szántam, csak lemaradt a szmájli, steevetmmel, cathfearnnel megbeszéltük...
Mindenesetre szomorú, hogy egy félreírás/félreértés miatt így nekem estetek, és ezt nem csak én gondolom így. :( A topik pedig azért lett metisztítva, hogy átlátható maradjon. akinek gondja van velem, az mondja a szemembe, mélben szívesen elmesélem részletesen. -
zsoltee10
addikt
Az Axeleronál ma munkaszüneti nap van? Mert nem mind1, hogy most 6 forintért, vagy a 100 órás keretterhére netezem...
-
zsoltee10
addikt
Most már fejezd be! :((
-
zsoltee10
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy a holnapi nap az Axeleronál is olyan ünnepnap, amikor a hétvégére érvényes rendszer megy? Magyarul, hogy a kombi 100 csomaggal, ugyanúgy reggel 7-től éjfélig lehet netezni a 100 órás keret rovására mit hétvégén, vagy hétköznap van érvényben, vagyis csak délután 4-től vonja a 100 órából?
-
zsoltee10
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
A nagy testvér figyel minket.... :DDD
-
zsoltee10
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Proci vissza gariba. :( Lehet, hogy a tulaj széttuningolta. ezért necces, ha az ember használt cuccot vesz. :(
Egyébként, nekem is csinál a prime hibát, ha 1.4 fölé húzom, de érdekes módon a rendszer stabil volt még 1480 MHz-n is, a 3dmark sem fagyott ki, órákon keresztül fut, de a prime95 fél perc után megáll. Érdekes.
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- DUNE médialejátszók topicja
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Arc Raiders
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest