- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Hacsak nem valami speckó igény van, vagy mert direkt azt élvezed, szerintem ne építeni akarj gépet, ha em vegyél egy refurbished márkásat. Egyben van, bekapcsolod, megy, semmihez nem kell hozzányúlni, kapsz hozzá egy év garit, windows licensz a biosban van automatikusan, nem kell semmit venni hozzá, vagy aktiválgatni, driverek mindig frissek, nincs inkompatibilitás. Amúgy egy windows telepítés sem akkora ügy már, mint 10 éve volt. Fél óra alatt kész mindenestül, ha gyors a neted, 1-2 óra alatt a frissítgetéssel is készen van. Win10-11 is teljesen korrekt, én az utóbbit használom, semmi gondom nem volt vele, pedig utálnám, ha hisztizne, meg nem működne valamivel. Gyakorlatilag feltettem, megy, hozzá sem kell nyúlni, mit akarunk még ezen kívül? Emlékszem, még win7 alatt is mekkora szívás volt egy hálózati megosztás, nyomtató beállítás, vagy többmonitoros mód, itt is előre szívtam a fogam, aztán rákattintasz, és működik, amitől én teljesen le voltam nyűgözve.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Crimson Desert
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest