Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Gyártótól függ. Az enyémeknek pl igen. Nincs is már papír alapú szervizkönyv, csak online nyilvántartás. Persze ha nem szakszervízbe jár az autó, akkor kakukk, de amíg garanciás, hova járna? Az meg megint más kérdés, hogy a szervíz csak a tulajnak ad ki adatot, de ha kikéri, akkor odaadhatja neked. A műszakis nyilvantartás, meg a szakszervízé között nyilván nincs átjárás, bár én speciel a műszakit is mindig a szakszervízzel csináltatom, szóval ők tudják az érvényességet, meg az akkori óraállást is. Már ha nem basszák el, mint legutóbb, amikor bevittem az autót, és kérdezték, hogy miért hoztam, mondom mert ott van a dashboardon, hogy esedékes a szervíz. Aztán némi fejvakarás után kiderült, hogy fél évvel elírták a rendszerben a műszaki dátumát.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest