Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp

addikt

válasz Vérboci #76855 üzenetére

te elolvastad amit irtam? :D a 15 interju az fele annyi cegbol jott ossze, volt ahol lement 4 kor, altalaban messze nincs ennyi epkezlab pozicio ami nekem fekudne (ezek kozt is van amirol kiderult, hogy nem fekszik, de altalaban 3-5 szokott lenni, most meg olyan 15ot sikerult osszevadaszni masfel honap alatt, kulonosebb erolkodoes nelkul , ertsd: linkedinen beallitott frissiteseket megnezem amikor kuld notificationt), de mivel gyakorlatilag 8-10 honapon at a legtobb ceg nem irt ki poziciot pedig igeny lett volna ra igy most mindenki elszabaditotta a lovakat... masreszt nem hatalmas baj, ha meg a folyamat vegen is marad valasztasi lehetoseged. hidd el, nem soretessel lovok mindenre :DDD

egyebkent a legjobb, amikor random multitol 4-5 het alatt birnak eloszor felhivni aztan az a kerdes hogy surgos-e, mert ha igen akkor megporgetjuk... mindket kozvetlen konkurens hrese ezzel kezdte, tegyuk hozza mindket helyre ugy ajanlottak, hogy feltoltak a rendszerbe es instant email a hr-nek, hogy van ember, hivjatok fel. a megporgetes eredmenyekent egy ujabb het alatt sikerult egy elso koros tech interjut osszehozni, aztan megint matekozas van :C (raadasul egy olyan figuraval aki konkretan teljesen alkalmataln interjuztatni szvsz, egy bakelittelefon hangminosegu mikorfont sikerult talalnia, neha ordito kolkokkel a hatterben :U)

egyebkent ha vegigszamolom korabban nekem is kb 15-20 volt eddig osszesen, igaz olyan helyen sem dolgoztam meg ahol 6 kor az interju, 2-3bol lement mindig, sot olyan is volt, hogy a leendo fonokom mondta, hogy jo lesz az ember, beszeljuk meg a managementtel h mennyi a fizetes :DDD az mondjuk fel kornek szamit? :D

Új hozzászólás Aktív témák