- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
te elolvastad amit irtam?
a 15 interju az fele annyi cegbol jott ossze, volt ahol lement 4 kor, altalaban messze nincs ennyi epkezlab pozicio ami nekem fekudne (ezek kozt is van amirol kiderult, hogy nem fekszik, de altalaban 3-5 szokott lenni, most meg olyan 15ot sikerult osszevadaszni masfel honap alatt, kulonosebb erolkodoes nelkul , ertsd: linkedinen beallitott frissiteseket megnezem amikor kuld notificationt), de mivel gyakorlatilag 8-10 honapon at a legtobb ceg nem irt ki poziciot pedig igeny lett volna ra igy most mindenki elszabaditotta a lovakat... masreszt nem hatalmas baj, ha meg a folyamat vegen is marad valasztasi lehetoseged. hidd el, nem soretessel lovok mindenre 
egyebkent a legjobb, amikor random multitol 4-5 het alatt birnak eloszor felhivni aztan az a kerdes hogy surgos-e, mert ha igen akkor megporgetjuk... mindket kozvetlen konkurens hrese ezzel kezdte, tegyuk hozza mindket helyre ugy ajanlottak, hogy feltoltak a rendszerbe es instant email a hr-nek, hogy van ember, hivjatok fel. a megporgetes eredmenyekent egy ujabb het alatt sikerult egy elso koros tech interjut osszehozni, aztan megint matekozas van
(raadasul egy olyan figuraval aki konkretan teljesen alkalmataln interjuztatni szvsz, egy bakelittelefon hangminosegu mikorfont sikerult talalnia, neha ordito kolkokkel a hatterben
)egyebkent ha vegigszamolom korabban nekem is kb 15-20 volt eddig osszesen, igaz olyan helyen sem dolgoztam meg ahol 6 kor az interju, 2-3bol lement mindig, sot olyan is volt, hogy a leendo fonokom mondta, hogy jo lesz az ember, beszeljuk meg a managementtel h mennyi a fizetes
az mondjuk fel kornek szamit? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- OTP Bank topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a 15 interju az fele annyi cegbol jott ossze, volt ahol lement 4 kor, altalaban messze nincs ennyi epkezlab pozicio ami nekem fekudne (ezek kozt is van amirol kiderult, hogy nem fekszik, de altalaban 3-5 szokott lenni, most meg olyan 15ot sikerult osszevadaszni masfel honap alatt, kulonosebb erolkodoes nelkul , ertsd: linkedinen beallitott frissiteseket megnezem amikor kuld notificationt), de mivel gyakorlatilag 8-10 honapon at a legtobb ceg nem irt ki poziciot pedig igeny lett volna ra igy most mindenki elszabaditotta a lovakat... masreszt nem hatalmas baj, ha meg a folyamat vegen is marad valasztasi lehetoseged. hidd el, nem soretessel lovok mindenre 
(raadasul egy olyan figuraval aki konkretan teljesen alkalmataln interjuztatni szvsz, egy bakelittelefon hangminosegu mikorfont sikerult talalnia, neha ordito kolkokkel a hatterben
)