Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Én is azon töprengek hogy el megyek szavalni, ill szavazni, remélem most már mások is látják, nem csak mi, hogy mi van, Nem bántás képp írom, csak látom amit látok.
Ez alakulhatott volna másképp is. Ne azon muljon a döntés, hogy a 30% bizonytalan tábor inkább otthon marad, mint hogy jót tenne azzal, hogy márpedig elmegy majd szavazni,
már csak azért is, hogy ne haljon meg több ember, ne legyen kényszervíte senki.
olyan igazságtalanságok vannak ebben a rendszerben hogy kész. "saját magam tapasztalom, am baszhatom is" Most én elfogok menni szavazni, nem azért mert van jobb, mert nem akarok még több stadiont a kertemben!
Csak egy beteg ember tudja meg az igazat, hogy m van itthon valójában.... Ria. inkább hulllaria.. Én is csak kínomba nevetek már mert LOL... van. Akkor ott is hasonló a szitu. azt a réteget kellene felébreszteni akik szunnyadnak,
akkor is szunnyadtak, itt az eredménye.
mindenkinek küldenék egy kisvasútat behálózó országot, stadionnal az udvarban
"vicc" -
Hát erre csak a régi graffitis mondást tudom idézni, tök mindegy, hogy elmész-e szavazni, a kormányt úgy is megválasztják...

(az a sok hülye, helyetted is. majd ők megmondják, mi lesz a jó Neked is.
ugye, legutóbb pl. Gábor és Emőke taroltak. Nem is kicsit. De milyen jól megvédték már a hazát....
)Szóval, ha nem veszel részt a közügyekben, amikor jogod van, akkor a következményeken sem ér csodálkozni.
Amúgy sajnos nagyon hiányzik annak a külhonba szakadt félmillió magyarnak a szavazata, aki pont azért ment el, mert itt ilyen....
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak egy beteg ember tudja meg az igazat, hogy m van itthon valójában.... Ria. inkább hulllaria.. Én is csak kínomba nevetek már mert LOL... van. Akkor ott is hasonló a szitu. azt a réteget kellene felébreszteni akik szunnyadnak,
mindenkinek küldenék egy kisvasútat behálózó országot, stadionnal az udvarban

)