Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nem jössz koncertre?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Bee Gees-t legalább 10, Simply Redet meg legalább 15 éve nem hallottam magyar kereskedelmi rádióban. Helyette nyomják a mai modern metroszexuális slágereket, akiknek az előadója nevét se hallottam soha, de naponta, sőt inkább kétóránként lemegy az aktuális slágere, ráadásul eldönteni se tudom, hogy férfi vagy nő az előadó. Biztos öregszem, de én a mai zenéket ilyen tinglitangli egyenfosnak hallom. A retró vagy milyen rádió meg csak a 70-es évek legdepressziósabb magyar slágereit nyomja, hogyaszondja szeretném a homokórát megállítani. Amit gyerekkoromban szerettem, de most ha meghallom azonnal keresem a zsilettet, amit szintén alig kapni, mert 9 pengés műanyagberetvák vannak.
Szóval ha épp nem akarok cd-t hallgatni, csak hogy menjen valami, akkor is sokszor inkább kikapcsolom, mert a magyar kerrádiós zenei kínálat egy hígtrágya.
Szerintem ettől még Jacko meg Simplyred is jobb. -
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
De ha nem szeretem, akkor úgy sem nézem, hogy van, amit még jobban nem szeretek.
Hat ez az. Kepzeld mekkora kiraly, aki szereti, neki kanaan van.
ha michael jackson szól a rádióban
Hat pedig Jacko zseni. De akkor 'Are you ready my friends'
Új hozzászólás Aktív témák
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest