Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
5*,de ez nem EU 5* szinvonal szerintem.
Semmi extrát nem kértek,csak hogy vacsinál ne úgy legyél mint ahogyan strandon voltál(mert volt sajnos olyan suttyó aki bepróbálta)
Férfiaknál:hosszú nadrág,ing,szandál (de inkább zárt cipő)
Nőknél:nyári ruha,szandál,vagy magassarkú(zárt) -
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Fordítsuk meg a dolgot: ha már fizetek valami jobbfajta szállidáért, akkor hadd ne kelljen már a bunkó turista pörköltszaftos atlétája alól kifityegő mellbozontot, és hónaljkutyát (pluszpontért nőknél), valamint a gombás lábkörmeit a retkes lábán a flipflopban csodálnom. Persze az igazság általában a kettő között van, én egyrészt nem mennék így emberek közé (ha igen, akkor is alapból ápoltabb vagyok a nagy átlagnál, meg lassan egész vállalhatóan sportosra fogyok, de mégsem), másrészt eleve elkerülöm azokat a helyeket, ahol felbukkanhatnak ilyen otromba bunkók.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Ha az üzleti utazókra specializálódott, akkor szokott lenni dress code az étteremben.
Valahol München és Ingolstadt között jártam úgy, hogy lementem hosszúnaciban és ingpólóban reggelizni, mert még nem akartam felhúzni az aznapi inget, aztán mindenki más öltönyben ült. Kicsit kínosnak éreztem, pedig alapban már így is túlöltözöttnek gondoltam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest