- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
5*,de ez nem EU 5* szinvonal szerintem.
Semmi extrát nem kértek,csak hogy vacsinál ne úgy legyél mint ahogyan strandon voltál(mert volt sajnos olyan suttyó aki bepróbálta)
Férfiaknál:hosszú nadrág,ing,szandál (de inkább zárt cipő)
Nőknél:nyári ruha,szandál,vagy magassarkú(zárt) -
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Fordítsuk meg a dolgot: ha már fizetek valami jobbfajta szállidáért, akkor hadd ne kelljen már a bunkó turista pörköltszaftos atlétája alól kifityegő mellbozontot, és hónaljkutyát (pluszpontért nőknél), valamint a gombás lábkörmeit a retkes lábán a flipflopban csodálnom. Persze az igazság általában a kettő között van, én egyrészt nem mennék így emberek közé (ha igen, akkor is alapból ápoltabb vagyok a nagy átlagnál, meg lassan egész vállalhatóan sportosra fogyok, de mégsem), másrészt eleve elkerülöm azokat a helyeket, ahol felbukkanhatnak ilyen otromba bunkók.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Ha az üzleti utazókra specializálódott, akkor szokott lenni dress code az étteremben.
Valahol München és Ingolstadt között jártam úgy, hogy lementem hosszúnaciban és ingpólóban reggelizni, mert még nem akartam felhúzni az aznapi inget, aztán mindenki más öltönyben ült. Kicsit kínosnak éreztem, pedig alapban már így is túlöltözöttnek gondoltam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- i7 / 3070 / 32gb DDR5
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest