Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
Grafiqs
üzenetére
~2 éves alvó nick.....
Thrawn : pucolja csak, a vgrancsot is abba teszi mikulás, nem????
(Don amerigo): felmondasz? Poltopik inkább, nem???
/állást nem foglalok, csak ha ragaszkodsz hozzá, püben....
/foolman: jó 8!
rarri: Te nem tudsz ? ugorj át hozzánk, akad néhány szabad kb/s ....
/btw: most meg hold aluszik?/ -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Grafiqs
üzenetére
Hiába is magyaráznám el a 4169-es hsz-t, pedig arra is megvan a megfelelő, igaz magyarázatom.
Hiába is mondanám azt, hogy szánalmas, hogy egy lassan 70 éve történt dologról nem lehet nyíltan beszélni, illetve, ha lehet is, akkor is csak egy nézőpontból. Szánalmas, hogy a nem érintett emberek mennyire kerülik ezt a témát, miközben a kínokat elszenvedett zsidóság nyíltan képes róla beszélni. Beszélgettem már zsidó emberekkel a témáról (nem, nem csak Whaskessel) és ők sem veszik annyira durván komolyan ezt a dolgot, mint akiknek az élete függ tőle. Természetesen tesznek, vagy legalábbis próbálnak az ellen tenni, hogy ilyen még egyszer ne történhessen meg, de ezzel egy időben el tudják fogadni, hogy másnak adott esetben más a véleménye.
Csak idéznék egy eszmecseréből:
Nem vagyok nacionalista, soviniszta, de büszkén kimondom: én zsidó vagyok, és tudom, hogy bármikor számíthatok a zsidó felebarátomra. Na ez az ami miatt gyűlöltök minket. Bennünk nincs irántatok gyűlölet, miután egész európában üldöztek minket.Szerintem hiába zárjátok ezt itt le, a fajgyűlölet máshol továbbra is folytatódik. ... Hitler tényleg egy hiperintelligens ember volt, ez tény. De aki egy ilyen dolgot tervez ki, az egész egyszerűen beteg!
Nem hiszem, hogy adott esetben az olyan félpozitív vélemények, mint például az enyém eltörlése, elhallgattatása helyes eljárás. Ez pont olyan, mint mikor a kisgyereknek tiltasz valamit, annál inkább azt fogja csinálni.
Értelmes eszmecsere kellene folyjon a témáról, természetesen az ultraszélsőséges vélemények finom moderálásával, ahol elfogadhatnánk egymás nézeteit, esetleg óvatosan, kis lépésekkel a helyesnek vélt irányba terelve az emberek gondolatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/