Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha anyagilag megfelel, akkor én mennék
főleg, hogy talán nem is olyan rég írtál egy elég szép, hosszú postot a terveidről. és valljuk be, azért ez rohadtul nem tesz jót az egészségednek sem, amennyit dolgozol. úgy vettem észre, hogy fontosak az itthoni barátok és a család is, bécs meg tényleg csak egy köpés, autózható távolság (bár most pont szívás van a határon) és nem is annyira drága, ha ügyes vagy. egy ismerősömék például valami önkormányzati lakást bérelnek, minimálisan drágábban, mint én itthon.nyilván nem dönthetünk helyetted, ez csak egy vélemény. nem tudom mennyire beszélsz németül, kell-e a munkához, de ha nem, akkor ez ráadásul egy jó alkalom, hogy megtanulj még egy nyelvet

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
főleg, hogy talán nem is olyan rég írtál egy elég szép, hosszú postot a terveidről. és valljuk be, azért ez rohadtul nem tesz jót az egészségednek sem, amennyit dolgozol. úgy vettem észre, hogy fontosak az itthoni barátok és a család is, bécs meg tényleg csak egy köpés, autózható távolság (bár most pont szívás van a határon) és nem is annyira drága, ha ügyes vagy. egy ismerősömék például valami önkormányzati lakást bérelnek, minimálisan drágábban, mint én itthon.