Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Egyelőre minden harmadik nap van futóedzés, nem túl hosszú táv, egy óra alatt bírok olyan 8-9km között megtenni, szóval van még hova fejlődni, de még csak nemrég kezdtem. Decathlonos futópólókat vettem, marha jók, csak olyan kb fél óra után durván elkezd fájni, ahogy dörzsöl, meg másnapra lett némi hegesedés is, szóval érdemes rá odafigyelni. Előtte a melóspólómban futottam, ami egyébként szintén nem rossz, egy elég szerencsés pamut-műszál kombó, de azért az is elkezd csúnyán átnedvesedni (ha csak a rendes 15 perc bemelegítő futást csinálom egyéb edzés előtt, akkor még elfogadható). Vettem egyébként direkt egy csomó félét, de ugye még nem tudtam, mire kell figyelni, szinte mindenből pamutot vettem (Nike DriFit, Adidas ClimaLite Cotton), mert ugye hétköznapi használatra az azért jóval kellemesebb, de egyértelműen a Jack Wolfskin műszálas túrapólók voltak még a legjobbak, úgyhogy betáraztam kezdésnek pár Kalenji pólót, ezek kényelmesek is, meg nem is izzadok bennük, csak dörzsöl.
MIvel úgy tűnik, hogy bevált, lehet, kipróbálom majd a következő fázisos változatát is, azon még további flikkflakkok is vannak, hátha az még jobb.A tippet köszi, vízálló ragtapasz van itthon, majd készülök legközelebbre.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Dell notebook topic
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
MIvel úgy tűnik, hogy bevált, lehet, kipróbálom majd a