Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
tessék, válassz egyet [link]
elnézést

-
Vérboci
addikt
na ezért alacsony nálunk a fertőzöttek száma... [link]
mondjuk eddig is tudtuk, csak egy újabb bizonyíték
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
jó hát akkor is azt mondom (magam sem értem, miért) de azért bizalmat kell most talán szavazni...
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
már van hanggal is...
én aztán nem vagyok nagy szurkolója, de korrektnek tűnik amit bejelentett. bár érintve csak közvetve vagyok az intézkedésekben.
mondjuk hitelem van, de havi 20ezer nem ver földhöz. -
Vérboci
addikt
15 órakor viktor bejelent egy rendkívülit a facen.
tipp: kijárási tilalom (kivéve meló, bolt, gyóccer)tegyétek meg tippjeiteket.
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
hát ne legyen igazad, hogy ilyen sokáig elhúzódik...
már belengettem az asszonynak, hogy elmegyek a teszkóba, akármilyen "ciki" is 2 diplomával és az én múltammal
abban maradtunk, hogy otthon megbeszéljük. -
Vérboci
addikt
na hát akkor engem is utolért a koronavírus hatása... hétfőtől zárva a melóhely... vegyek ki szabit, azt mondták. de hogy meddig, azt nem tudja senki. beszélnek 2 hetet is, 4-et is. az 5. hét már fizu nélkül lenne, mert annyi szabi nincs.
lehet jelentkezek a teszkóba árufeltöltőnek addig. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ezt mondom én is mindenkinek, mikor szóba jön, hogy mennyi az esetszám, hogy ha nincs teszt, nincs beteg se.
Tegnap este írták, hogy Győrben is van egy beteg. Márpedig a jelenlegi vírus természetéből adódóan ahol egy van, ott van 10 is.
Bele kell törődni, hogy ezt senki nem úszhatja meg... -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
a magyar virtus külföldön is magyar virtus...
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
a benzin meg olcsóbb lett nem kicsit. mikor csinált ilyet a gyúrcsány?
benzint vegyél, ne eurót
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
nem, nem az a szakterülete...
csak ugye a népi hiedelem szerint a diplomás az értelmiségi, és feltételez az ember némi gondolkodást.
ne bántsak meg senkit, de ha egy "értelmiségi" ennyire tájékozott, itt az ország "jobbik felén", akkor mire számíthatunk másoktól, máshol? -
Vérboci
addikt
védd csak őket... jön majd az utalás tizedikén.
elolvastad amit írtam? nem jóslatot várok tőlük, hanem felelős kommunikációt. nem azt várom, hogy megmondják meddig tart, hanem hogy meddig tart minimum. én magamtól is kitaláltam, hogy minimum egy hónap, akkor ők ezt miért nem tudják közölni. miért péntek este 10kor zárják be az iskolákat, egy 1napos hétvége előtt, amikor a hozzáértők napok óta mondják hogy zárni kellene? nehogy fel lehessen készülni ugye?
operativ törzs... pffff -
Vérboci
addikt
de miből fognak élni hónapokig az emberek?
én is így gondolom, hogy 2 hónap minimum, csak azt nem értem, hogy a sok okos válságstábos, operativtörzses nyomorult miért nem mondja ki pl, hogy "akkor húsvét keddig biztosan nincs suli. lehet hogy tovább se, de addig biztos. tessék így berendezkedni"
miért kell az embereknek kilogikázni?
2 perce hallottam egy középkorú, okosnak gondolt, jó szakember, családos mérnök szájából egy híres autógyárban, hogy "ááá, két hét alatt lecseng ez a hiszti".
akkor pista bácsi meg piri néne mit gondol vajon? -
Vérboci
addikt
szerintem is, csak nem értem a késlekedést...
meg hát van itt egy nagy nyitott kérdés: meddig?
mert a népeknek otthon kell maradni a gyerekekkel már most, de hamar fogy a szabadság, aztán akkor lóvé sem lesz. nem szeretném én sem felélni a tartalékaimat, de legalább vannak. mi van azzal a sokmillió emberrel, aki máról hónapra él. erre is hamar ki kellene jönni megoldással, mert a bizonytalanságot mindenki rosszul viseli -
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
A zárlatnak most lenne itt az ideje, ahogy Európa szebbik fele teszi. Még a szlovákok is kettesével szedik a lépcsőfokokat, teljes határzár, boltbezárás már most.
Nálunk meg megkérdezik (!) a határon, hogy honnan tetszik jönni.
Szóval ilyen tempóban 2 hét múlva mi nem zár alatt leszünk, hanem a temetőbe. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Amúgy nekik inkább hajlamos vagyok hinni, mint a kormánykommunikációnak. Utóbbi esetben nem látom a szakértői stábot a kommunikáció mögött, csak a politikai megfontolások alapján kinevezetteket.
Na ja, éppen úgy kezeli a kormány meg az összes pribékje a helyzetet, mint amilyen az elmúlt 10 év kormányzása is volt. Szakmai megfontolás... minek az.
Az új győri polgi pénteken este tízkor, a főni beszéde után bezárja az óvodákat, amiket szombaton délben aztán kinyit, majd ma délután négykor megint bezárja. Na azokra a szakmai (muhaha) vitákra kíváncsi lennék, ahol ilyen döntések születnek. Hülyének nézik az embereket.
Ha meg valaki megkérdezi, hogy ha a Pintér Sanyinak nincs tünete, akkor mégis miért tesztelik koronavírusra, mert ugye a szent protokoll mást ír elő, akkor az sorosbérenc hazaáruló és nem is kell válaszolni a kérdésére.
Én a fent említett óvoda csiki-csuki után döntöttem el végleg, hogy csak azt teszem a járvány idején, amit én helyesnek tartok és magasról leszarom amit a kormány mond. Pl. még az iskola bezárást se jelentették be kishazánkban, én már leszerveztem a szabadságainkat és eszembe se volt holnap oviba küldeni a gyerekeket.
Majd akkor figyelek oda újra a kormány kommunikációjára, ha nem egyenruhás rendőrök osztják az igét. -
Vérboci
addikt
bébicsata az off topikban? ilyen itt VladimirR óta nem volt... (ha a tildy kontra kukac ügyeket nem számítom
) -
Vérboci
addikt
na most már bejelentették az óvodát is...
mi is szabizunk, de véges a készlet. meg hát jó volna tudni, hogy mégis meddig, de ezt senki nem tudja. mert két hét nem a világ, az csak 5 nap szabi fejenként. de ha tovább tart, akkor a lecsengés után aztán nem lesz nyaralás, meg karácsony... elég frusztráló ez a bizonytalanság.voltam ma megint boltban, mert bár tele a polc itthon, azért arra nem voltunk berendezkedve, hogy minden nap reggeli és ebéd is kell. szóval még venni kellett egy két dolgot.
metroba mentem, az van legközelebb. millió ember, visznek mindent. kb. olyan volt mint a karácsonyi roham duplája. kígyózó sorok, de áru azért volt, folyamatosan töltötték. húsból mondjuk a választék az egész csirkére meg a marhahúsra szűkült. más nincs.
tészta nagyon fogy, de még töltik. a zsugor liszt, cukor a sláger, csak nem értem miért... -
Vérboci
addikt
április 8-15 lenne a tavaszi szünet. szerdától szerdáig. közte húsvét...
de az gyakorlatilag pont 1 hónap múlva lesz csak...
addig nem tudom, mi mit csinálunk a gyerekekkel, óvodás még mindkettő.
tegnap este oviról nem beszélt a viktor, megvárjuk a rendeletet, de szerintem azt is zárják. majd megoldjuk valahogy.
nagyszülők 70 meg 80 felett, szóval oda nem visszük őket. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
na akkor iskolák hétfőtől zárva...
hablatyolt valami digitális oktatásról a főni, de annak a feltételei mondjuk Győrben még csak-csak megvannak több helyen illetve több családban, de egy borsodi zsákfaluban ugye nem ilyen egyszerű a dolog... -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
jó a tanárok fizetésnélkülije nyilván blődség volt... az jobban érdekel, hogy milyen jogcímen lehet majd a gyerekkel otthon maradni. 2 hét nem gáz, azt lehet szabival kezelni, de 1 hónap már cinkes
-
Vérboci
addikt
Turbán Viktor ma negyed tízkor bejelent valamit...
Vagy azt, hogy lemond, vagy azt, hogy reszelnek az iskoláknak is.
Tegyék meg tétjeiket... -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tegnap óta biztos vagyok benne, hogy Magyarországon hétfőtől nem lesz iskola meg ovi. Csak azt nem tudom, hogy ki fog vigyázni a gyerekekre? Nagyszülőhöz ne vigyük ugye, a szabadság is véges (meg aztán mi lesz az év hátralévő részében, mondjuk karácsonykor?) táppénzre meg nem lehet menni...
De ha mindenki otthon marad, akkor hogyan működik minden tovább? Ezt még nem látom... -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
az a fránya magyar történelem... mindannyian külföldiek voltunk egyszer
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nem tudok olyanról, hogy a magyar állam ne fogadná vissza az állampolgárait.
nap mint nap ingázik többezer ember Ausztria felől is, őket sem "hagyják kint".
és a szlovákok is jöhetnek az Audiba, meg haza is mehetnek karantén meg minden ilyesmi nélkül.
abban biztos vagyok, hogy kivesznek hazafelé, mert ráadásul német rendszámú kocsim van.
de most fontos mennem. jövő héten már szlovák kolléga intézi, de a holnapi nap nem megy máshogy -
Vérboci
addikt
voltam ma boltban...
ártatlan heti bevásárlásnak indult, szokatlan módon szerdán, mert amúgy csütörtöki vásárlók vagyunk, csak holnap külföldre megyek és szombatig meg nem volt itthon kaja.hát kérem, két hete csak a liszt-cukor-olaj szentháromság volt lerabolva, de ma olyat láttam az aldiban, amit eddig csak filmeken. mondjuk liszt, olaj, cukor pont volt, de zöldség-gyümölcs semmi (eper volt), hús semmi, mirelit cucc alig, uht tej alig. rengetegen voltak.
hazafelé egy tesco és metro mellett elhaladva a parkolók telítettsége karácsonyi időket idézett.
durva... -
Vérboci
addikt
bebizonyosodott, hogy van élet az agyhalál után...
igen, fészbukcsopiban jártam
kihirdetik a vészhelyzetet, betiltanak minden 100 főnél nagyobb rendezvényt, de azért fizessük be a nevezési díjat az április eleji versenyre, mert megígértük
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
mi lesz hétfőn?
-
Vérboci
addikt
-
-
Vérboci
addikt
Most nem azért (de, azért) amikor én jöttem vissza, akkor nem volt ilyen nagy ováció

Miért is?
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
kész szerencse, hogy a nyírfacukor nem egy hype... oh wait
-
Vérboci
addikt
válasz
szente
üzenetére
én hagytam volna a pálinkát. bár ritkán iszom ilyen forró ital porokat, azok mindig jól megizzasztanak éjjel a takaró alatt, és így reggelre sokkaln jobban vagyok. az utóbbi időben az advil cold vált be tablettában. orrdugulást nagyon jól rendbe teszi, ami nekem a legfontosabb ilyenkor, mert a köhögést elviselem, a torokfájásra ott a flector, de a dugulás éjszaka kikészít az orrsprék meg nekem nem nagyon működtek
FehérHolló: 3 feles pálinkába neo citránt önteni tuti hogy 10 szög a máj koporsójába, és mivel nem tudjuk, hogy mennyinek van még hely, szerintem igenis tilos. de oké, a tájékoztató csak annyit ír, hogy kerülni kell.
a piroson se tilos átmenni, de kerülni kell...
-
Vérboci
addikt
a parizer is olyan felvágott mint a többi. van belőle sz@r is, meg jó is, és olcsó is meg drága is.
mi szeretjük... friss kenyér, vaj, parizer, paprika. az iskolai tízóraikat idézi.
meg hát mindig csóró voltam, szóval mi mindig örültünk a "húsnak"viszont a család úgy döntött, hogy felkészülünk a járványra. a bevásárló listát kiegészítettük 2 melegszendvicskrémmel és 2 csomag félkész, elősütött bagettel.
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
voltam ma aldiban... csak bonbonért, vodkáért meg narancsléért mentem be, de előttem és utánam is konzerves, rúdparizeres, ásványvizes vevők voltak... fenntartom, hogy a zombik már köztünk vannak
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
most olvastam a tenerifei szállodáról, ahol tényleg konkrétan lelakatolták az épületet és a szállodaszobában lévő snackeken élnek az emberek, szóval ott kicsit másként működik a karantén, ami azért nem túl bíztató
még pár ilyen hír és megtérek, aztán én is betárazok csirkefarhátból
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
aha... és ilyenkor akit nem a koronavírus visz el, az éhen hal. ugyanmár.
a kijárási tilalom esetén is el lehet menni a boltba... a kínaiaknál is úgy van most, hogy egy családtag kétnaponta elmehet bevásárolni. -
Vérboci
addikt
az "ismerőseim" küldözgetik, hogy be kell tárazni alapvető élelmiszerekből...
a járvány még ide se ért, de az agyhalott zombik már köztünk vannakmégis mit gondol az ilyen, mire megy 2 karton tejjel, 10 kiló cukorral, száraztésztával meg egy raklap sóletkonzervvel?
ha jön az apokalipszis, én hétfőn döglök meg, ő meg csütörtökön -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
na látod, szedek cé meg dévitamint és nem iszok hozzá, és max megfázásig jutok, influenza sose volt. vesekő meg pláne. szóval a fennálló tapasztalatok alapján ez egy hatásos megelőző módszer.
gyerekkorom óta esténként dobolok az ujjammal az ágy végén, hogy elriasszam a tigriseket. És elmondanám, hogy még egy tigris se járt nálunk, szóval ezt is csak ajánlani tudom.
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
az első és harmadik eset áll fenn...
de ezt már kitárgyaltuk, hogy gyakorlatilag a levegő páratartalmát hasznosítom, vagy nem tudom... ma eddig ittam 2 korty vizet a reggeli gyógyszerhez, meg 2 pohár vizet ebédnél. Volt még egy csésze leves is. Este meg majd egy bögre tej, szokott módon. Talán egy deci bort is megengedek ma magamnak
40 éve jó ez így, ha még 20 kijön ennyiből , akkor nyertem. Most csak azért nem fogok palackszámra vizet inni, hogy hudjozni kelljen mennem. Ha nem vagyok szomjas, hát nem vagyok. -
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
én nekem elég fájó az is, hogy 2017 óta nem kaptam. És mivel magyar viszonylatban nem keresek rosszul, már azzal is elégedett lennék, ha "kevesebb pénzem" nem lenne. Szóval ha az euro árfolyamnyereséget megkapnám, akkor "boldogan" fizetnék többet a kifliért. Nem nyertem semmit, nem vesztettem semmit.
Így persze nehéz lesz Lambót venni, de örülök, hogy a megszokott életszínvonalat fenn tudom tartani. Emelés nélkül viszont hamar parizer lesz a sonkából... -
Vérboci
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
nem állítom, hogy értelmetlen volna. én is szedek tavasztól őszig 1000mg C+ 500mg D kapszulát, de alapvetően nem valami (vírus, baci) ellen, hanem hogy legyen bennem vitamin, ami azért a normál léthez is kell. Nyáron sem fogyasztok sok gyümölcsöt, télen meg pláne. És ugye napsütés is kevesebb, ami a D-t adná.
De pl. most is köhögök, kicsit (semmi komoly), szóval ettől sem védett meg. -
Vérboci
addikt
sziasztok, tudnátok ajánlani 3-4 jó hotelt budapesten, központi helyen?
4 csillagost. nem baj, ha a parkolás megoldható a hotelben és nem kell az utcán automatába dobálni.
tudom, booking, meg google, de most nagyon nincs időm és totál vakon vagyok a fővárosban. nagy segítség lenne.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)