Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp
    addikt

85-ben leesett a sulinkhoz közel egy szovjet Mig-21-es. Mindenki fellélegzett utána, hogy csalánba kétszer nem üt a mennykő, s ment tovább az élet.
    94-ig kitartott bennünk egy hamis biztonságérzet. Akkor eltűnt a szomszéd utcából Mihály Kriszta - az volt egy komoly kijózanodás. Aztán kiderült, hogy a sógora, Balogh Lajos nyírta ki, aki nagyon gyakori vendég volt arrafelé. :Y
    Mihályék régen elköltöztek már onnan, de a mai napig összeszorul a gyomrom a házuk látványától. Pedig én sem ott élek már 20+ éve.

nekem gyilkossagos sztorirol sokaig nem volt hallomasam se meg regota szinten nem, de olyan 3 ev alatt volt hogy:
    - ahol felnottem, az utcaban volt egy gyilkossag, egy bo napig az egyik legjobb gyerekkori baratom volt az egyik gyanusitott :Y :Y :Y ( kb. annyi alapjan, hogy megallapitottak, hogy hajnalban volt az eset es valaki latta, hogy ment az utcan 6 korul [ment a buszmegallohoz... :C])
    - nagynenemek szembeszomszedjaban szinten volt egy
    - egyik jo baratom volt baratnojet meggyilkoltak, orszagos mediaban is megjelent tobb helyen, a kulonos kegyetlenseg miatt

remelem egy darabig nem fogok ilyesmit hallani ismerosi korben mar :U

Új hozzászólás Aktív témák