Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Akkor a másik táborból jelentkezek. Szociális terület.
Eddig 3-5 évente váltottam munkahelyet. Sosem bántam meg, mert úgy éreztem, hogy ott már nincs helyem, ahol akkor voltam. Lépnem kell. Főleg magam, meg aztán a család miatt.
2,5 éve vagyok ezen a munkahelyen vezetői beosztásban. Helyettesi posztra jelentkeztem és ideiglenes vezetői posztba kerültem. Gondoltam, ha úgyis el kell végeznem a vezetői feladatokat, akkor elvállalom. Az első félév iszonyat sok munkával járt. Egyedül dolgoztam be magamat a feladatokba, ismertem meg a csapatvezetés előnyeit és hátrányait. Nehéz volt ez az időszak, de bizonyítani akartam elsősorban magamnak, aztán másoknak is.
Közben rájöttem, hogy ez az, amit szívesen csinálok és szeretem csinálni. Erre vártam évek óta, ez az a terület, amiben kiteljesedhetek. Amikor 1,5 év után vissza akart jönni a volt vezető, engem választottak az intézmény további vezetésére, őt pedig áthelyezték. Ez egy óriási elismerés volt számomra.
Azóta egyre biztosabban végzem a dolgomat, de még mindig látom a lehetőségeket, hogy hol fejlődhetek, illetve hol fejleszthetem a csapatomat.
Egyetértek tbs-sel. Nagyon fontos, hogy szeresd, amit csinálsz. Nem elég, hogy jó vagy valamiben, szívesen is kell csinálnod. A pénz jól jön meg minden, de ez nem elég elismerés. Az sokkal inkább, hogy a felettesem figyel rám és megkérdezi, hogy vagyok és, hogy ideje lenne szabira mennem, mert látja, hogy sokat dolgozok. Hogy a teamem elismer és kikérik a véleményem, különben pedig egyedül dolgoznak. Hogy a teamem és a felettesem megbíznak bennem és tudják, hogy a döntéseim az intézmény javát szolgálják.
Vannak napok nekem is, mikor 10 órákat dolgozok, mert beugrok a csoportokba emberhiány esetén és miután elvitték a gyerekeket, állok neki az irodai munkának. Viszont vannak olyan napok is, amikor 6-7 óra után felkelek az asztaltól és hazajövök. De úgy érzem, hogy amíg mindezt szívesen teszem és nem csak a pénz miatt, addig jó helyen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 26
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- S22 Ultra 512/12
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest