- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Telekom mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
tudatos tervezés
te idefigyelj, ne nyomogass rajtam gombokat jó?
én tudatosan nyugdíjig tervezek a jelen cégnél, csak a világ nem tervez a céggel, aztán majd a cég velem...BlacKSouL: szerintem már most durvább bizonyos szektorokban, mint 2008-ban volt. Most valahogy ügyesebb a marketing (vagy csak a választásokig bent akarják tartani a gőzt). A négykarikás gyárban - bár be nem zárt, tehát nem címlaphír - alig tapogatnak a népek és elég komoly év végi leállás is kilátásba van helyezve. Egyes dolgozóknak már most több mint egy hónap mínuszuk van a munkaidőkeretben és ha 1,5-2 hónapra teljesen megállnak, ahogy most "pusmogják a vének", akkor nem sok fizetést fognak osztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest