- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Embörök!
Álljunk már le! Ne húzzuk már le a fórum színvonalát ilyen baromságokkal. Már tegnap is elmondtam a véleményem...ok megnyílt a másik topik is, kit érdekel, mindenki oda ír, ahova akar. Innentől kezdve nincs értelme dobálózni, és nincs értelme beszélni tovább a dologról. Még szerencse, hogy mindenkinek megvan a választási lehetősége, hogy olvas és ír, vagy csak olvas, vagy egyáltalán nem olvas...Döntse el mindenki, mit akar, de tovább ne húzzuk már le a színvonalat, mert aztán a végén tényleg mindenkinek elege lesz ebből az egész hülyeségből, és eltűnnek a felhasználók. Komolyan mondom, legalább a modiknak és házigazdáknak legyen már annyi eszük és lássák már tisztán és objektíven a dolgokat! Részemről én az itt jelenlévő "felsőbb osztály"-ban csalódtam marha nagyot... Az lenne a legjobb, ha mindenki saját magába nézne, és a fórum érdekeit nézné a sajátja helyett! Itt nincs szükség ilyenre!! Itt a közösséget kellene nézni, és nem leragadni dolgokon! Ha meg nem tetszik, akkor nem kell itt lenni! Viszont én azért nem távozok sehonnan sem, mert néhányan úgy gondolták, hogy nem képesek túllépni dolgokon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Arc Raiders
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Diablo IV
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galax Watch 8
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest