- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
"Mit fogok kapni én ezért, utánam a vízözön."
lehetekenaz, lehetekenaz?
eloszor is, nem rablas, nem utsz le senkit, hogy letolthesd tole az mp3-ait, legfeljebb lopas, de meg az sem helytallo
asszem hivatalosan szerzoi es szomszedos jogok megsertese az, amit letoltessel tesz valaki (ettol fuggetlenul en is jobban szeretem azt irni, hogy lopas, sokkal jobban hangzik)a tobbiben egyebkent szinte mindenben egyetertek, s youtube-tol en is mindossze egy levelet kaptam eddig (amiben eszrevettem, hogy elirtam az account-om nevet - lehet valahool torolni magam, vagy szerkeszteni a nevem?)
ami spam-et kapok, annak erdekes modon jelentos reszem amgyar, s van egy olyan gyanum, hogy pont valamelyik kedves, "nem aggyuk ki az imelcimed" torrentoldal all a dolog mogott (a spam temaja tobbnyire fizetos ftp)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- HP UPS R5500 XR intl (326528-002) - Szünetmentes tápegység
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest