- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Hujikolp
üzenetére
az jó
én is jártam majdnem így párszor 
bár mostanában néhányszor olyat szoktam elkövetni a gép ellen, hogy megyek haza, rengeteg program ablaka még nyitva, csak épp zárolva (15 perc után központilag, kiírthatatlanul zárolva van a gép)... én meg a kontaset kapcsolóját lenyomom. a franc se fog itt bíbelődni a jelszóval

húúú, hogy jártam ma. végre van megint bent net, bekapcsolom a gépet, ótómatikus frissítés. mondom csináljad. bejön ez az eredeti vindóz maszlag. mondom neki, nem érdekel. oké, tovább lép. ie7. telepítse? mondom NEM. oké, kilép. megnyitom a levelezést: írja a rencergizda, hogy pár emberkénél rosszul van beállítva, ne engedjék telepíteni az sp3-t... mondom fasza... jó, hogy szólt.
az a baj, ha felhívom, az legalább fél órás lelkifröccs, hogy ejnye, meg miért, meg hogyan, és különbenis. nekem erre nincs időm. majd szólok a segítőasztalnak, hogy evvan, valamit tegyenek vele, valszeg hamarabb szabadulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Iskur V2 Black gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én is jártam majdnem így párszor