Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hádebasszaki, rólam még sose mondta senki hogy bármilyen probléma lenne a gondolkodásommal, stílusommal, hozzáállásommal, fanatizmusommal, odaadásommal, vagy bármivel ami számíthat egy kapcsolat, nem beszélve az érzelmességemről, (amit lassan sikerül azért nekik kiölni) ha kell komoly vagyok, ha kell nem, meg még fényezhetném magam hetekig fölöslegesen, ha egyszer ez nem kell senkinek. Most akkor marad a külső, meg a zseton. Külsőre nem vagyok egy Brad Pitt/...stb (férfiideálok felsorolva), de ez a csávó sem. Az mondjuk speciel úgy tűnik hogy nem okoz gondot neki a világ végére utaztatni valakit, nem is egyszer, de mondhatnám azt is hogy megvan a lóvéja. Nekem meg nincs.
Most akkor mi az ami nem látszik.Oszt már megin' összevissza síránkozok itt hiába...

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest