Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
Szerintem érzelmi intelligencia kérdése, hogy ki mit lát bele az idézetbe. Nekem is nagyon tetszik ez az idézet.
A közös nyelv szerintem hogy mind a ketten ugyanazt gondolják, ezért ugyanazok a szavak élnek bennük egymás iránt. A szíve mélyén megérti egymást, az pedig az szerintem, hogy ösztönösen vonzódnak egymáshoz, külső tényezők nélkül. De szerintem ezeket az idézeteket nem szabad elemezni, hanem átélni kell azt az érzést, amit az idézet ad. 
Jánoska: mivel nincs farkunk,ezért azt is a lábmunkával végeztük. Erről eszembe jutott, hogy egyszer belsőcombrúgást gyakorolzunk, és véletlen felcsúszott a rúgásom....Fiúval gyakoroltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A közös nyelv szerintem hogy mind a ketten ugyanazt gondolják, ezért ugyanazok a szavak élnek bennük egymás iránt. A szíve mélyén megérti egymást, az pedig az szerintem, hogy ösztönösen vonzódnak egymáshoz, külső tényezők nélkül. De szerintem ezeket az idézeteket nem szabad elemezni, hanem átélni kell azt az érzést, amit az idézet ad.