Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nem földműves, csak parasztgyerek. nem mindegy
meg tudom különböztetni a kacsát a libától, nem ijedek meg a melótól, értelmesen és logikusan gondolkodom (!), és tudom, hogy milyen ízű az igazi paradicsom, vagy dinnye. traktorunk pedig sose nem vót, csak egy robikapa (amibe pont most vettem röpsúlyt, mert '93 óta elkopott...)bubu: miért? megtorlástól eddig se kellett tartania senkinek, úgyhogy monnyad hirtelen

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg tudom különböztetni a kacsát a libától, nem ijedek meg a melótól, értelmesen és logikusan gondolkodom (!), és tudom, hogy milyen ízű az igazi paradicsom, vagy dinnye. traktorunk pedig sose nem vót, csak egy robikapa (amibe pont most vettem röpsúlyt, mert '93 óta elkopott...)