- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- A Sony bemutatta eddigi legjobb és legdrágább zajszűrős fejhallgatóját
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Erre cserélném le, de annyi az eredmény amit ott látsz.
Egy tippem még lenne, hogy mit lehetne csinálni, csak nem világos, hogy ha azt a képet átalakítom és kicserélem akkor miért nem cseréli az egészet. Olyan, mint ha azok külön képek lennénekUgyanaz a kép, csak két helyen van linkelve a CSS-ben. Keresd meg a másikat, és cseréld ki azt is. Segítek, közel van az elsőhöz.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Két féle kép van ott fent? Mert bármit csinálok nem bírom normálisan megcsinálni

Mi? Hogy? Merre?

Vagy egyedül vagyok aki nem érti hogy miről van szó?
MOD: Inkább azt dícsérgetnétek hogy mennyit melóztam az aprókkal

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
"time is money
fuck is funny
so go home and fuck your money"Én úgy ismerem, hogy:
Time is money, fuck is funny,
So...
Fuck yourself and save your money! -
Panther
HÁZIGAZDA
Egyszer voltam a gamepodon, de olyan keskeny, hogy mobiltelefonon lehet optimális.
...már nem.

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na, ma volt lassulás?

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
A gondot értem, a megoldást sajnos én sem látom. Egyébként meg a rangokat persze Parci dönti el.
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát ja, sok a meló. De az egy éve tartó orbitális hajtásnak talán nemsokára vége, és akkor talán lesz egy kis szabadidőm is végre-valahára.

tiv: Ha már szívózni akarsz, legalább a látszatját add meg... senki sem hiszi el hogy sokszor futsz hibaüzenetbe, ha helyesen beírni sem sikerül

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Titok, titok... a PH hamarosan lenyomja a világot. Ez a tényállás.
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Valami ilyesmire én is gondoltam már... valószínűleg lesz is, ha végre lesz időm, és nem az lesz hogy ébredéstől elalvásig van egyéb dolgom. Meg akkor persze átnézem majd végre a teljes bugtopikot, meg lehetőség szerint a "Javítsuk a PH-t" topikban felmerült ötleteket is.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Óra topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Horgász topik
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB-os, bontatlan SSD, 2 év garanciával eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB-os PCIe 4.0 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 2 év garanciával eladó!
- ADATA Legend 900 Pro 2TB-os PCIe Gen4 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 5 év garanciával eladó!
- AMD R7 350X és RX550 VGA kártyák
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB FHD+ IPS 1 év gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER alap! i9-14900KF / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)