- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Kórház parkolóban mégse kéne szétverni egy amúgyis összevisszazúzott terepjárót. A gazdája meg nem volt a környéken. De remélem szétesik egyszer alatta.
Más: tegnap este hatkor elkezdtem sörözni, és hajnal 3/4 4-kor fejeztem be, lezárva egy sonkás hambival. Tippre olyan 8-at ihattam meg, de lehet hogy több is volt, mert mintha mások is vettek volna még nekem, de egy zsúfolt szórakozóhelyen, ahol zene, tánc meg rengeteg ember van ki emlékszik mindenre. Az mindenesetre biztos, hogy nem emlékszem hogy haverom házától hogy jutottam el a hambishoz, de főleg hogy onnan haza, meg be az ágyba. Viszont még mindig nem birok egyenesen menni, és egyenesen tartani a fejem, és tartósan egy pontra koncentrálni. Most akkor még mindig részeg vagyok?(Csak 8x kellett javítani a hsz-t
)
Aktív témák
- Motoros topic
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- iPhone topik
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)