- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
9400 - 9301
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
Ma forradalmár vótam, csináltm 32 giga szabad helyet a vinyón

-
kicsitomi88
őstag
Elmondom méé nem jó. Mert en kikovetkeztettem abbol h az orvos azt mondta h ha a fogfajasnal a meleg mulasztja a fajdalmat az nem jo mert jo a meleg a baciknak, es hiaba irja ezt sok konyv akkor se csinalom

De csak kisugarozza a fogam azt mondta anyam, de igy jobb mert ez nem zavar annyira, a fog szar. Tegnap meg úgy fajt a gyomrom h majdnem korhazba mentunk mert nem birtam allni ulni fekudni. lol van
Most me mintha lazam lenne, sok Houset neztem sztem
Venperson: Nem ittam té iszol e bort keverve miko gyoz a lovas istallo tee.
Amugy meg nem v fent:

ngabordouble: aztan hodonokrol meg chronokrol tucc e vmit ?

mod: Na, megjelent az uj cikk, tessek olvasni. Aki ide ír a kov 20oercben azt jelenti nem olvas azt ritualisan legyilkoljuk mi kiralyi tobbes.

-
ngabor2
nagyúr
végülis a sorrend ezesetben mindegy. ha a fülét teszi lábasba, és felforrósítja, majd belefexik 2-3 marék sóba, akkor utána fájni fog.
-
Thrawn
félisten
Nem, csak fáj a fülem

Az az igazság, de ne nezzetek hulyenek, nem ittam feleve
Nem esik jol. Fel eve van meg az asszony de nem azert, tobbet iszik mint en, elet az ilyen?Aszott person: Ennyit tucc mondani?
Eredeti, most fenymasoltam 
Ha fáj a füled akkor:
Tegyél egy tűzálló tálba egy jó nagy marék sót v kettőt, forrósítsd fel, majd a forró sót kösd bele egy vászonkendőbe. Feküdj le és tedd a füledre. -
venember83
nagyúr
Nem, csak fáj a fülem

Nem esik jol. Fel eve van meg az asszony de nem azert, tobbet iszik mint en, elet az ilyen?Aszott person: Ennyit tucc mondani?
Tomi te ittal! Vagy nem, vegulis nem is szamit. A fontos az, h nem adtal nekunk, ez bun.
Csak ittal te, mert mess-en fent vagyok bizony

-
kicsitomi88
őstag
Nem, csak fáj a fülem

-
Thrawn
félisten
Egyszer gyere az alfoldre es ugy szenne itatlak h hazamesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt a stílust meg hanyagold, ez az en taktikam mikor vitaban szemelyeskednek...

Nem vagy az, meg mindig nem jó az F12007, meghal mikor versenyt inditok, pedig legalis mininova kiados ejj

R-GOt hallgatok, mi van velem?
Amugy a szorfos temahoz, talaltam meztelen tom selleckes kepet, link kő?
Csak ballag a katona, a szájában csutora...Fent sé vágy messendzseren ámúgy !:...

Tomi te ittál

Vagy csak nem mostál lábat?
-
venember83
nagyúr
Egyszer gyere az alfoldre es ugy szenne itatlak h hazamesz

Nem vagy az, meg mindig nem jó az F12007, meghal mikor versenyt inditok, pedig legalis mininova kiados ejj

Csak ballag a katona, a szájában csutora...Fent sé vágy messendzseren ámúgy !:...

Persze, h meghal.
Ennel mar csak az a viccesebb, mikor az eredeti se megy, volt benne reszem eppen eleg, harom jatek sem akar elindulni, fene a kenyes pofajukat... Pedig egyik sem idosebb 10 evnel... -
kicsitomi88
őstag
Megbocsatom, h nem mertel magas intellektusomhoz kerest vagy kerdest intezni. Gondold meg szepen mit szeretnel, fogalmazd meg s alazatosan kommunikald mondanivalod szemelyemmel, termeszetesen nem akarlak erre semmifelekeppen kotelezni, szabadsagodat eme ugyben meghagyom.
Hat nem jofej vagyok?Egyszer gyere az alfoldre es ugy szenne itatlak h hazamesz

-
venember83
nagyúr
Nem kő azt sütni, csak az idő megy vele amit PHzahtnek is é, enni se kő, hulya vok ma este, hozzad se szotam mar orak ota e.

Megbocsatom, h nem mertel magas intellektusomhoz kerest vagy kerdest intezni. Gondold meg szepen mit szeretnel, fogalmazd meg s alazatosan kommunikald mondanivalod szemelyemmel, termeszetesen nem akarlak erre semmifelekeppen kotelezni, szabadsagodat eme ugyben meghagyom.
Hat nem jofej vagyok? -
kicsitomi88
őstag
Aaaa, nem tudod te mi a jo, semmi sem jobb a finom friss, nem fagyasztott husnal
Persze finom kisutve, yummie... Megyek is ennek oromere, eszek egy kis zakuszkat
Persze kenyerrel.Nem kő azt sütni, csak az idő megy vele amit PHzahtnek is é, enni se kő, hulya vok ma este, hozzad se szotam mar orak ota e.

-
t1
veterán
S vilagitottal is a szesztol, gondolom
Mint a petroleumos lampa, csak nem petroleum futott 
Boldog fiatalsag, bezzeg az en idomben en is hasonlo voltam, dehat mar nem lehet...

pontosan.
Tanya- kollega pálinkája megadta az alapot az estének

-
venember83
nagyúr
Aaaa, nem tudod te mi a jo, semmi sem jobb a finom friss, nem fagyasztott husnal
Persze finom kisutve, yummie... Megyek is ennek oromere, eszek egy kis zakuszkat
Persze kenyerrel. -
Bash
őstag
-
tiv61us
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
Bash
őstag
Nem vitted oket haza? Egy kis kacsasult...

Itt születtek, itt élnek, házimadárra meg nem lövünk. Kacsasültből meg elég az a pár falat, amit a kínaiban szoktam enni.
-
venember83
nagyúr
Az imént értem haza, voltam kicsit vásárolni, meg felkapni két gyros-t ebéd gyanánt. Kiszállok a kocsiból a parkolóban, elkezdek sétálni az ajtóm felé, leszáll tőlem 5 feet-re kb. 25 fehér vízimadár, pár lépés múlva elkezd szaladni felém 5 fiatal kacsa az anyjukkal, egészen elkísértek az ajtómig. Szerintük is jó illata van.

Nem vitted oket haza? Egy kis kacsasult...

-
venember83
nagyúr
Az imént értem haza, voltam kicsit vásárolni, meg felkapni két gyros-t ebéd gyanánt. Kiszállok a kocsiból a parkolóban, elkezdek sétálni az ajtóm felé, leszáll tőlem 5 feet-re kb. 25 fehér vízimadár, pár lépés múlva elkezd szaladni felém 5 fiatal kacsa az anyjukkal, egészen elkísértek az ajtómig. Szerintük is jó illata van.

Vagy csak rad gerjedtek be...
-
Bash
őstag

-
ngabor2
nagyúr
Oldschool tepertos?

olyasmi lesz.
-
venember83
nagyúr
-
bandus
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Thrawn
félisten
Hogy ne mondjatok, hogy szoros szivu vagyok:

ng: hmm, meger par pogacsa kb 150km-t...

Ha mézes-fügés az a pogi és legalább 50 fokos akkor naná hogy megéri!

-
venember83
nagyúr
Hogy ne mondjatok, hogy szoros szivu vagyok:

ng: hmm, meger par pogacsa kb 150km-t...

-
Thrawn
félisten
nem a fí-relét, hanem a tűzhely előtt a védőföldelést. de csak ott. az egész házban benn van a (valódi, és jól működő) földelés, különben az életvédelmi relé automatice leoldana. erről az egy helyről ideiglenesen megszüntettem a földet, és megy a cuccos.
amúgy lehet, hogy elég lenne valami cuccost betenni, hogy a hirtelen áramrántás helyett fokozatosan kapja meg a szuflát. csak azt nem értem, az előző cuccal miért nem volt gond.
amúgy nem a pogácsa miatt, hanem a sült csirkecomb miatt, amit vasárnap akarok elkövetni... de ahoz holnap ki kellene égetni a sütőt.
24-éves vénség: csak ha eljössz érte

pogííííííííí

ps: új projekt indult
-
RoyalFlush
őstag
nem a fí-relét, hanem a tűzhely előtt a védőföldelést. de csak ott. az egész házban benn van a (valódi, és jól működő) földelés, különben az életvédelmi relé automatice leoldana. erről az egy helyről ideiglenesen megszüntettem a földet, és megy a cuccos.
amúgy lehet, hogy elég lenne valami cuccost betenni, hogy a hirtelen áramrántás helyett fokozatosan kapja meg a szuflát. csak azt nem értem, az előző cuccal miért nem volt gond.
amúgy nem a pogácsa miatt, hanem a sült csirkecomb miatt, amit vasárnap akarok elkövetni... de ahoz holnap ki kellene égetni a sütőt.

nekem már lemarta az arcomat a leves

-
ngabor2
nagyúr
kicsitomi88: Ne bántsd az idősebbeket

venember83: Nővérem elhozta kislányukat szüleimhez, 3x nézte meg a Surf up c. rajzfilmet -nekem most ez jutott eszembe

ngabor2: kiiktattad pár pogácsáért ? -aztán a ház le ne égjen

-
kicsitomi88
őstag
Errol Hopkins jut eszembe, érzem a pin*d szagát
-
RoyalFlush
őstag
biztos hogy pogácsaillat ?
füstöt nem érzel, lángokat nem látsz? -
venember83
nagyúr
-
RoyalFlush
őstag
eszek egy kis Erős Pistát brokkolilevessel

-
Xpod
addikt
-
RoyalFlush
őstag
Na idefigyejje ráncos heréjü homo sapiens sapiens: aze nem rohox rajta meee neked ez man too high, na ezee.

kicsitomi88: Ne bántsd az idősebbeket

venember83: Nővérem elhozta kislányukat szüleimhez, 3x nézte meg a Surf up c. rajzfilmet -nekem most ez jutott eszembe

ngabor2: kiiktattad pár pogácsáért ? -aztán a ház le ne égjen

-
ngabor2
nagyúr
hehe, semmi baja a villanysütőnek... csak a fí-relé akarja nagyon védeni az életemet. úgyhogy lehet, hogy golnap mégis pogácsázás lesz... ha még nem deglett meg a tészta.
-
kicsitomi88
őstag

Most elszomorodtam eme hivatalbol is szomoru napon, csunya vagy, inkabb visszamegyek a szorfos filmemhez, ott legalabb szep noket is latok s azok nem sertegetnek...
Kulonben meg:

Hellebello
Nem is mondtad h a szorfos filmben didis nenik is vannak. Nekem a szörfről ez ugrik be: magnum
iszapbirkozas nincs extremetv-n?

-
venember83
nagyúr
Na idefigyejje ráncos heréjü homo sapiens sapiens: aze nem rohox rajta meee neked ez man too high, na ezee.

Most elszomorodtam eme hivatalbol is szomoru napon, csunya vagy, inkabb visszamegyek a szorfos filmemhez, ott legalabb szep noket is latok s azok nem sertegetnek...
Kulonben meg:

-
kicsitomi88
őstag
aha...
oksa, koszi

Igy se vicces, de legalabb ertem.

re kisstamass: de en azokon is szoktam rohogni
Jancsi megfertozott igy forumon keresztul, ez van.Na idefigyejje ráncos heréjü homo sapiens sapiens: aze nem rohox rajta meee neked ez man too high, na ezee.

-
tildy
nagyúr
-
Zewa
senior tag
Szvsz nem fika volt, sot... Kicsit ingerlekeny vagy igy hajnali orakban...
Sry Igen az vagyok mert az a bödüs #&@ tesvérem felb@sztam az agyamat de nagyon.. Ahh
Probálom magam lehüteni deh Majd kiszellőzik a fejem.
Sry kcsit barátságosabb hangnembe szerettem volna. -
venember83
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Xpod
addikt
Tegnap (vagyis ma.) hajnali 3-ig buliztunk barátnőmnél. Reggel 8-kor keltem, hogy 3 órás vonatozással hazaérjek a szüleimhez. Kicsit álmos vagyok, és hortelen felindulásból elkezdtem weblapot írni, ahelyett hogy a diplomamunkámat folytatnám.
-
Zewa
senior tag
-
(Kolombusz)
veterán
-
EQMontoya
veterán
A feltöltés most 8 megabit, az előbb mértem.

Most minden xart le fogok szedni, amire látom, hogy lesz igény a bh-n és visszaosztom.ég a hdd?
-
Zewa
senior tag
Jó reggelt midnekinek!
venember: Nemv agy egyedül én is a #&@ szomszédomra ébredtem aki fát aprit láncfűrésszel..Ahh full komás vagyok

-
(Kolombusz)
veterán
-
EQMontoya
veterán
1536/256.
végülis csak 10x akkora sávod van, mit akarsz?

-
(Kolombusz)
veterán
Amúgy mennyi szokott lenni?
1536/256.
-
kicsitomi88
őstag
A nap fapoenja: vagy halott hehehehehhehe

Érted meki bácsi? ééérteed?
Azert fapoen te eszlada teee

-
venember83
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
Hmmm, megkergült a netem:

Amúgy mennyi szokott lenni?
-
bandus
veterán
Ezt magyarazd el legyszives, mert nem ertem...

hát azért volt a temetőben, mert temetőőr, vagy halott, holt, hulla

-
BlacKSouL
addikt

"temető őr vagy?"
"vagy halott" -
venember83
nagyúr

-
kicsitomi88
őstag
temető őr vagy?

-
RoyalFlush
őstag
-
venember83
nagyúr
-
t1
veterán
Mindenki elment a temetobe, vagy mi folyik itt megis? Halali a csend...
B+, most kell itt is furjanak, mellettunk, beleremeg minden, engem meg qrvara idegesit a hang

t1: toklampaskent mar reg kint kellett volna legyel... Nem bugyog benned ilyenkor a hivatastudat?

bandus: csajszival vegulis volt valami program akkor delutan?
de egész éjszaka kint voltam már
-
bandus
veterán
B+, most kell itt is furjanak, mellettunk, beleremeg minden, engem meg qrvara idegesit a hang

t1: toklampaskent mar reg kint kellett volna legyel... Nem bugyog benned ilyenkor a hivatastudat?

én nemmegyek
-
t1
veterán

mi most indulunk
-
venember83
nagyúr

-
bandus
veterán
-
venember83
nagyúr

Persze nem preferred serveren, jobb nem belegondolni milyen gyors is lenne mondjuk ha helyben lenne a szerver amelyik mer
De azert elgedett vagyok 
Hehe, van par vicces hely, pl Tashkent nem jon be, nem tudja lemerni.
-
Bash
őstag
És ez valsz. a 4 napos hétévégén végig így lesz, mert ilyenkor nem dolgoznak.
Asszem rohamléptekben fog javulni az arányom bithun.
Ez viszont átlagos nálam:

-
Bubu79
addikt
Tildy!
ha jól emlékszem te postoltál valamelyik topikba (viccrovatban nem találom) olyan írást, ahol kisgyerekek aranyköpései találhatók. az érdekelne, hogy is szólt pontosan az a rész, amikor arról kérdezték, hogy mikor házasodik meg az ember. a válasz valami olyasmi volt hogy ha önmagadnál jobban szeretsz valakit. (ha rosszul emlékszem, és nem te írtad, akkor bocsi
)Ugyan nem Tildy-ét találtam meg, de nemrégen SzalaiG is hasonlót adott elő a vicctopikban
Szerk.: Megvan Tildy-é is

-
RoyalFlush
őstag

6 perc / perc -ért cserébe anno : look
-
bandus
veterán
Tildy!
ha jól emlékszem te postoltál valamelyik topikba (viccrovatban nem találom) olyan írást, ahol kisgyerekek aranyköpései találhatók. az érdekelne, hogy is szólt pontosan az a rész, amikor arról kérdezték, hogy mikor házasodik meg az ember. a válasz valami olyasmi volt hogy ha önmagadnál jobban szeretsz valakit. (ha rosszul emlékszem, és nem te írtad, akkor bocsi
) -
(Kolombusz)
veterán
Na, akkor nem volt hatasos a szerencse-kivanatom, vagy megis
Kolombusz: mindjart sajnallak...
hazias szarvas: pedig gondoltam atugrok falatozni s sorozni, de akkor nem.
És ez valsz. a 4 napos hétévégén végig így lesz, mert ilyenkor nem dolgoznak.
Asszem rohamléptekben fog javulni az arányom bithun.
-
ngabor2
nagyúr
neked se sütök pogácsát

-
venember83
nagyúr
-
koob
senior tag

magad után
-
(Kolombusz)
veterán

-
1010
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
ngabor2
nagyúr
most örülök, hogy van tápmentes szünetegységem... holnap meg garba jelenthetem be a széép új villonytűzhelyemet, mert gyönyörűen lcsapja a fí-relét

asszem hétvégén mégse sütök pogácsát.
-
1010
őstag
szét vet az ideg

-
Csyppa
senior tag
most őszintén: ha a nyúzer nem ész nélkül esik neki, nem nyúl könyékig a rendszer lelkébe, akkor igen nehéz megborítani. ellenben ha találomra telepít dolgokat, rendszerkt-akban változtatgat, vírusírtó/spyware-írtó/malware-írtó nélkül mászik ki a netre, ott minden szarra ráklikkel... az nem egyedül a win hibája lesz, hogy összeomlik. és igen, ez már igen vastagon user error.
érdekes módon a melóhelyi gépen 2 év után se volt nyoma belassulásnak, pedig ment rendesen, netre is.
Érdekes módon fater gépén kb. 3 éve van fennt a zikszpé reinstall nélkül. Ott sincs belassulás, csak a bebootolás lassab mint volt a sok feltelepített rögtönindulós szar miatt.
-
poffsoft
veterán
most őszintén: ha a nyúzer nem ész nélkül esik neki, nem nyúl könyékig a rendszer lelkébe, akkor igen nehéz megborítani. ellenben ha találomra telepít dolgokat, rendszerkt-akban változtatgat, vírusírtó/spyware-írtó/malware-írtó nélkül mászik ki a netre, ott minden szarra ráklikkel... az nem egyedül a win hibája lesz, hogy összeomlik. és igen, ez már igen vastagon user error.
érdekes módon a melóhelyi gépen 2 év után se volt nyoma belassulásnak, pedig ment rendesen, netre is.
Ennyire ismersz?
Mostaniban fogom újrahúzni szegénykét, viszont már tudom, hogy miket NEM fogok telepíteni!
(pl. NOD, mer attol ójjan lassú a net, meg a freeporn.com-ot is mindig blokkolja
)
Melóhelyen nálunk is ritkán dűl össze (mert az user egyáltalán nem tud belekotorni sehová), pedig megy net, akármi.Inkább arra érzékeny, hogy az IT-s szakértőink, hmmm, hát....
-
ngabor2
nagyúr
-
poffsoft
veterán
-
Bash
őstag
-
venember83
nagyúr
Dehogy vilagositom, majd rajon mit, hova, hogyan kell, ha kishollokat akar. Telapos hitet se akarom lerombolni, nehogy teljesen hitetlenne valjon ebben a zord, kaptialista vilagban...
dragonfx:
1) meg mindig nem valaszoltal, h mi baja a kocsidnak.
2) 1.5 honap azert tulzas, nalam min 6 honapot kibir, de altalaban 9 honap az eloregedesi ido. -
Whaskes
senior tag
-
dragonfx
veterán
Kiszámoltad már mennyi időt vett el az életedből a Windows ?

osszd el 4 éve átlag 1.5 havi telepítés, ebből 2 éve ghost vagyis 25 perc előtte, kb 4-5 órás procedura... -
Whaskes
senior tag
Francokat csoppentel, repultel, most mar elmondhatom az igazsagot. Ugy latom mar kinottel a golyas korszakbol

tudod milyen nehez volt a mandulatol odatalalni a mehig? regen csak egy icike, picike kis sperma voltam, mamar igazi nagygeci lettem
az unokadnak, feherhollonak is kene egy kis felvilagositas. meg mondmar meg neki, hogy telapo sesincsen, kossz. -
venember83
nagyúr
-
Whaskes
senior tag
Nekunk pornepnek a golya hozza...
nemtom milyen elfajzott szokásaitok vannak, de en apam fa**ából csöppentem anyámba. máshol nem így megy?
-
venember83
nagyúr
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Ha egy sun kepes ra, akkor a nyul miert ne lenne?

S akkor meg szo sem esett a gyereket hozo golyarol vagy a kaposztaskertrol, mely ugyancsak gyerekaldassal szolgal...
"gyereket hozo golyarol" - szörnyű, hogy milyen műveletlen vagy
A gyereket nem a gólya hozza, hanem a pelikán - mert annak öblösebb a csőre
( Evetke™ ) -
Whaskes
senior tag
eladó rotakapa érdekel? 2700cm3, tdi, dieseles, 100-on megeszi a 80l is. 230Le. ocsón megszámítom, a konfigod gyöngyszeme lenne.
Aktív témák
-
9400 - 9301
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Apple asztali gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motoros topic
- Filmvilág
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- Apple Watch Series 6 44mm, Bluetooth, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5199, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem esik jol. Fel eve van meg az asszony de nem azert, tobbet iszik mint en, elet az ilyen?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) meg ki nem pipálja le?