Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Fotók, videók mobillal
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na várjá' mer' akkor én már a buszon félreértelmeztem amit mondott, meg ahogy mondta. A találkozásból lett most a levelezés. De kezdek megijedni. Tegnap még csak féltem.
Én jól állok köszönöm, azzal sose volt gond
de amúgy meg semmi, még nem írt, de még én se jutottam oda, mert dolgom volt. Hozok még reggelit magamnak, aztán nekiülök fogalmazni.
Gyalogfutó Kengyelkakukk: Egy 19 éves lánynak nem ugyanazt jelenti a vacsorameghívás, mint mondjuk egy 30-40-esnek. Ugyanakkor az ötlet jó, csak még formába kéne önteni, azaz valahogy kötni egy találkához. Ami most a legégetőbb problémám.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ADATA 32GB DDR5 4800MHz CL40 - Új, 1 év gar - Eladó!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- MSI Sword 15 -15.6" FHD 144Hz i7-11800H 16GB 500GB SSD RTX 3050Ti Win11P garanciával üzletből
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de amúgy meg semmi, még nem írt, de még én se jutottam oda, mert dolgom volt. Hozok még reggelit magamnak, aztán nekiülök fogalmazni.