Hirdetés

Aktív témák

• Bubu79
    addikt

a tildy-féle (vagy xpod-féle) vadászaton én is ott voltam :D jó játék.

az erdinger is sokkal jobb csapolva, mint üvegesen.

nálam meg elromlott egy üveg bor. pedig nem akartam teljesen elrontani, csak jött egy gonosz pingvin, és rábeszélt.

Az egyik közeli kistelepülésen van serfőzde.

Frissen kiengedve a hordóból valami eszméletlkenül finom nedűt kaphatsz - ezen felbuzdulva gyorsan vettünk is néhány üveggel ( literes kiszerelésben kapható ), de iszonyatos csalódás ért minket, amikor az üvegeset megkóstoltuk :(

Valami történt vele az üvegben - talán csak az érési folyamat részeként - nem tudhatom, de mégcsak nem is hasonlított arra, amit frissen ittunk :(

A bornak csak az árt, ha levegőt kap - nekiáll oxidálódni (vagy mi). Ezért kell felbontás után elfogyasztani - persze nem úgy, mint valami gallér mögé pakolt pálinkát, hanem ízlelgetve, szopogatva ( nem röhög, nem köt bele, olvas tovább nyugodtan :U )

Természetesen ez a metódus a tablettás, szőlőt még képen sem látott készítményekre nem vonatkozik, ezek fogyasztása ( ha már kóstolt az ember igazi bort ) erősen ellenjavallt...

RoyalFlush: vámpír ellen tolj be egy fél füzér fokhagymát is - nemcsak a vérszívókat tartja távol, de az orrodat is tisztíccsa :DDD

Aktív témák