- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
18700 - 18601
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
sekli
addikt
persze, ezzel ororm dolgozni...

-
tbs
addikt
-
Tim82
félisten
-
csapos2
addikt
-
tbs
addikt
Nonono! Szolgálati noti nem bírni ofisz..!

-
bolondember
MODERÁTOR
-
sekli
addikt
-
bandus
veterán
köszi mindenkinek, sikerült a végjegyzettelmegvalósítanom

-
Whaskes
senior tag
-
Thrawn
félisten
-
Tim82
félisten
jah, vagy rakja az elejere, annak lehet kulonbozo az elolaba, vagy csak a paratlan oldalakra irjon, es az utolso oldalt irja parosra..., szamtalan megoldas letezik...

Tim82 kozben en is megtalaltam a 2007-ben, insert -> cross reference -> footnote/endnote
FehérHolló mind a ketto valaminek a vegen van...
"kozben en is megtalaltam a 2007-ben" - Te felraktad azt a dinoszauruszt?
Én még a 2003 funkcióit se használom ki teljesen... 
-
7
addikt
Whaskes bezzeg nem dolgozik, mindig csak megy kocsmába.
-
sekli
addikt
Így első nekifutásra: Az utolsó oldalt csináld meg külön dokumentumban.

"Mérnök lesz, oldja meg!"jah, vagy rakja az elejere, annak lehet kulonbozo az elolaba, vagy csak a paratlan oldalakra irjon, es az utolso oldalt irja parosra..., szamtalan megoldas letezik...

Tim82 kozben en is megtalaltam a 2007-ben, insert -> cross reference -> footnote/endnote
FehérHolló mind a ketto valaminek a vegen van...
-
csapos2
addikt
-
FehérHolló
veterán
szerintem Bandusnak inkább végjegyzet passzolna.
Bandus: (Word 2003) Beszúrás menüpont -> Hivatkozás -> Lábjegyzet - ezen belül beállítod, hogy lábjegyzetet vagy végjegyzetet akarsz, milyen számformátummal stb., stb.
FehérHolló: erről majd akkor kérdezd Billt, ha a Halál szabadsága miatt a Mumpsz viszi el

csapos2: mondtam, hogy nem megy jól a bolt.

Ennek van valami köze a halálhoz?
-
Tim82
félisten
szerintem Bandusnak inkább végjegyzet passzolna.
Bandus: (Word 2003) Beszúrás menüpont -> Hivatkozás -> Lábjegyzet - ezen belül beállítod, hogy lábjegyzetet vagy végjegyzetet akarsz, milyen számformátummal stb., stb.
FehérHolló: erről majd akkor kérdezd Billt, ha a Halál szabadsága miatt a Mumpsz viszi el

csapos2: mondtam, hogy nem megy jól a bolt.

-
FehérHolló
veterán
-
sekli
addikt
ha jol emlekszem van olyan, hogy labjegyzet, az tesz egy kis szamot felsoindexbe aztan az oldal aljara huz egy vonalat, es ott lehet kommentalni...
-
bandus
veterán
tudna valaki véletlenül segíteni word-ben? olyan kéne nekem, mintha élőláb lenne, de csak az utolsó oldalra. az adatok forrásait szeretném megjelölni benne.
-
Tim82
félisten
-
Whaskes
senior tag
-
csapos2
addikt
kérem a fejemre a bárdot, meg engedélyt meghunyászkodni.
érdekes, miért nem feltételezi senki, hogy freeware, amit kaptam? kapásból warez? hol mondtam én ilyet? 
bolondember: mit hozzak? a gépemet, vagy a külső vinyót?
a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)# 18678: dehogy zavar, szerintem a nálam lévő kupit senki és semmi nem tudja űberelni.
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...)Nálad kupi van, csinosak a lányok?
-
bolondember
MODERÁTOR
érdekes, miért nem feltételezi senki, hogy freeware, amit kaptam? kapásból warez? hol mondtam én ilyet? 
a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)# 18678: dehogy zavar, szerintem a nálam lévő kupit senki és semmi nem tudja űberelni.
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...)megoldhatjuk, ha nem zavar egy kis rendetlenség...

-
Tim82
félisten
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...) -
bolondember
MODERÁTOR
-
Whaskes
senior tag
tegnap kaptam egy hordozható külső vinyón egy rakat játékot - előbb azokat kellene végigjátszanom. bevallom, nem érdekel a Crysis. egy FPS nem tud már lekötni. maradok a klasszikus BioWare-s CRPG-knél.
de egyébként minden tiszteletem az eladóé, hogy csak úgy grátisz feltöltötte nekem mindenféle földi jóval a vinyót. kár, hogy azzal kell majd foglalkoznom, hogy mindent kiírni - 140 Gb-nyi cuccot...

ennyit az adatarchiválási/biztonsági mentési prodzsektemről.

fúúúj, csúnya warez, illegális játékok... hova fog ez vezetni...

-
Tim82
félisten
futna az - 1 frame per day sebességgel.
tegnap kaptam egy hordozható külső vinyón egy rakat játékot - előbb azokat kellene végigjátszanom. bevallom, nem érdekel a Crysis. egy FPS nem tud már lekötni. maradok a klasszikus BioWare-s CRPG-knél.
de egyébként minden tiszteletem az eladóé, hogy csak úgy grátisz feltöltötte nekem mindenféle földi jóval a vinyót. kár, hogy azzal kell majd foglalkoznom, hogy mindent kiírni - 140 Gb-nyi cuccot...

ennyit az adatarchiválási/biztonsági mentési prodzsektemről.

-
bolondember
MODERÁTOR
-
Tim82
félisten
-
7
addikt
én olyankor azt szoktam, habár linux van fent, amikor a bátyám netezni akar és én úgyítélem meg, hogy eleget netezet, ssh-val belépek a műhelyből valameik gépről aztán kilövöm a ff-ot. vagy gaimot.

megfelelőképp szidja a gépet, meg az oprendszert. mindig azt mondja, hogy bezzeg win alatt soha nem dobálta el magát

Hm. Egész jó ötlet. Majd felvetem ismerősnek, akinek hasonló gondja van.

-
Whaskes
senior tag
én olyankor azt szoktam, habár linux van fent, amikor a bátyám netezni akar és én úgyítélem meg, hogy eleget netezet, ssh-val belépek a műhelyből valameik gépről aztán kilövöm a ff-ot. vagy gaimot.

megfelelőképp szidja a gépet, meg az oprendszert. mindig azt mondja, hogy bezzeg win alatt soha nem dobálta el magát

-
Tim82
félisten
-
tildy
nagyúr
Mindig kitúrnak a gép elől crysis miatt , ez nem ér

Na majd akkor lesz nagy nézés, ha gutsy vigyorog vissza
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Whaskes
senior tag
-
KrAt
veterán
Tesómtól kaptam:

-
7
addikt
<Fashykekes> Capitalization is the difference between "I had to help my uncle Jack off a horse.." and "I had to help my uncle jack off a horse.."
Egy nagybetű a különbség, s mégis mennyivel másabb!

-
EQMontoya
veterán
Te akkor lécelsz le aludni, amikor mások még úton vannak hazafele a forgatásról? lusta dög

-
BlacKSouL
addikt
Felhasználó szerinti keresés nem működik ?
Meg szeretnék találni valakit .. -
RoyalFlush
őstag
Felhasználó szerinti keresés nem működik ?
Meg szeretnék találni valakit .. -
Whaskes
senior tag
"Most az a rossz, hogy agyilag zokni vagyok viszont fizikailag még egész formában érzem magam."
igyál egy kicsit, aztán majd meglátod mennyire vagy formába agyilag

-
Whaskes
senior tag
Ha neked jo...
En pedig egy kis buzditast kerek, nem az igazi ilyenkor melohoz kezdeni...

Whaskes: te aztan lelket tudsz onteni az emberbe...

PazsitZ: kosz, bovebben?
utolso mod: gyurkozzunk neki... Jobb ejt mindenkinek!

gondolj arra, hogy milyen rossz azoknak, akiknek nincs munkahelye, de dolgoznának

-
PazsitZ
addikt
Ha neked jo...

Kis buzdítást?
Hajrá!

Gondolj arra, hogy te akkor henyéltél, amikor más meg el volt foglalva.
Most az a rossz, hogy agyilag zokni vagyok viszont fizikailag még egész formában érzem magam. Viszont asszem, ennek ellenére én is dőlök az ágyba aztán columbon alszok el. -
Whaskes
senior tag
Ha neked jo...

hááát, én kint voltam és ittam egy jó pofa sört+gömbszörpöt, és elmegyek egy kellemeset fürdeni, ezekután olvasok egy kicsit, aztán beteszek egy filmet, amiközben lehet, hogy mély állomba merülök. feldobott? örülj, hogy legalább nekem ilyen jó.

-
venember83
nagyúr
Ha neked jo...

-
Whaskes
senior tag
re all. egy lyen wifi kártya vásárlásán gondolkodom:
TP-Link TL-WN551G 802.11b/g PCI kártya Atheros RA bolt akitől rendelném az oldalán csak azt írja, hogy: - Titkosítás: 64/128/152-bit WEP
A gyártó honlapján ennek a típusnak pedig ki van írva az, hogy wpa/wpa2 támogatás+ a sallang. Lehetséges a gyártó adott ki 2 fajta verziót és ez valami 1.0 stb és csak az új széria tudja? vagy csak figyelmetlenségből nem lett kiírva? nem merem megrendelni addig, amíg biztosan nemtudom....
-
(Kolombusz)
veterán
Nah jó éjt mindenkinek!
Lelécelek aludni.
-
Bubu79
addikt
Momentán valami hiba van a kréta körül, mert csiganetem van - a 10Mb-s chello-m lassabb, mint a betárcsázós melóhelyi speed surfer net...
Nem tudok videozni 
Bah... Mindegy... Elmegyek inkább aludni - fellőték a pizsomát
Meg amúgy is - a TV maci is köpött már... -
BlacKSouL
addikt
Nincs az a 3D lézernyomtató, ami ezt az alapanyagot károsodás nélkül el tudná viselni - beletörne a pengéje

Dragonnal egyszer futottam össze, azóta is sokkos állapotban van

Pont mint az avatarom, csak én nem tudok ilyen szépen nézni

PazsitZ: "Mi jó abban ha üvegformájú macskád van?" - megáll a TV és a monitor tetején
Talán nem ennyire elfajzott még az emberiség - legalábbis remélem, hogy nem...Hát nem is lézer..
[link] -
bolondember
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
Nincs az a 3D lézernyomtató, ami ezt az alapanyagot károsodás nélkül el tudná viselni - beletörne a pengéje

Dragonnal egyszer futottam össze, azóta is sokkos állapotban van

Pont mint az avatarom, csak én nem tudok ilyen szépen nézni

PazsitZ: "Mi jó abban ha üvegformájú macskád van?" - megáll a TV és a monitor tetején
Talán nem ennyire elfajzott még az emberiség - legalábbis remélem, hogy nem... -
venember83
nagyúr
Nincs. Még.
PazsitZ: Hogy kulonleges. S meg a monitorra sem ul fel.
-
PazsitZ
addikt
Életemben nem hallottam ilyenről
.
Mondjuk a mai világban én már nem sok mindenen tudok meglepődni, azaz sokmindent elhiszek, mert valóban sok képtelen dolgot műveltek már.Egyébként nem látom értelmét a dolognak. Mi jó abban ha üvegformájú macskád van?

(#18646) bolondember: korrekt

-
bolondember
MODERÁTOR
Allitolag tenyleg leteznek, kiskorukban dugjak oket uvegbe s ott nonek fel. De mondjuk azt nemtom hogy a kajamaradvany hogy jon ki az uvegbol...
ÁLLÍTÓLAG van intelligens élet a Földön.
ÁLLÍTÓLAG...

-
(Kolombusz)
veterán
ááááááááj em a vörld bifor áj em a men

-
BlacKSouL
addikt
Ha már létezik a 3D-s nyomtatás, akkor a 3D-s fotosopp is
-
venember83
nagyúr
-
Bubu79
addikt
Ez a fotosop bámulatos dolgokra képes
Vajon használják a sztárok is helyenként erre-arra?

3D-ben is üzemel a dolog? Mert akkor magamra eresztem a progit és délceg legényt varázsolok magamból a mostani krampusz helyett

-
ngabor2
nagyúr
Na akkor sorjában :
Tildy: a videot már párszor megsasoltam, ismeretségi körömben is osztatlan sikert aratott az egérhajhász cicmók

Kalandor: ezzel a maccsal már találkoztam valahol, ha minden igaz, a macskás topikban
Szép jószág
Helyette kerestek most háziállatot? 
bolondember: Úthengert még nem látott egyik sem ( alulról sem
), úgyhogy nem passzolnának az LCD-hez
A kép dögös - egyvágányos macska
Öööö...
Hülyén nézne ki a monitor tetején a franciaágyam, ezért nem raktam még fel rá 
Tim82: Ezek ugye nem formalinban fürdenek? Tequilába kígyót szoktak rakni, ezek vajon milyen szittyóval lehetnek tartósítva?

ipavlidu!: ugyan ez csak egy jól sikerült fake hír volt, de meglehetősen sokat foglalkoztak a bonsai kittennel itt a PH!-n is...
speciális, fotosoppos tartósítási módszerrel lettek az üvegbe pakolva a macsekok.
-
Tim82
félisten
ha több lenne gondolatnál, engem is kiakasztana.

Bubu: ha ezek tényleg léteznének, akkor nem formalinban lennének - valami tápcsövön keresztül kapnák a szükséges ételt-italt. whiskas infúzióval?

-
Bubu79
addikt
Na akkor sorjában :
Tildy: a videot már párszor megsasoltam, ismeretségi körömben is osztatlan sikert aratott az egérhajhász cicmók

Kalandor: ezzel a maccsal már találkoztam valahol, ha minden igaz, a macskás topikban
Szép jószág
Helyette kerestek most háziállatot? 
bolondember: Úthengert még nem látott egyik sem ( alulról sem
), úgyhogy nem passzolnának az LCD-hez
A kép dögös - egyvágányos macska
Öööö...
Hülyén nézne ki a monitor tetején a franciaágyam, ezért nem raktam még fel rá 
Tim82: Ezek ugye nem formalinban fürdenek? Tequilába kígyót szoktak rakni, ezek vajon milyen szittyóval lehetnek tartósítva?

ipavlidu!: ugyan ez csak egy jól sikerült fake hír volt, de meglehetősen sokat foglalkoztak a bonsai kittennel itt a PH!-n is...
-
PazsitZ
addikt
Qva Projekt

Kár, hogy a korábbi "jammelős" számok már nincsenek fenn az új oldalon, azok is tök jók pedig.
-
ipavlidu!
tag
-
Tim82
félisten
rájöttem, Bubunak egy bonsai macska való - nem mászik fel a monitorra (mert nem tud), de azért tud fűteni.
-
tildy
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
Ööööö...

Azmérvanaz, hogy a macska a legjobban a monitor tetején szeret dekkolni? Olyan kómás fejjel nézett rám az előbb fentről, mint aki benyomott egy levél Seduxent - majd amikor észrevette, hogy kicsit zabosan nézek rá ( tele megy a monitor szőrrel ) egyszerűen hátat fordított...

Értem én, értem, hogy melegségre vágyik... De akkor miért nem foglalkozik a másik maccsal inkább?

1-macska szereti a meleget - gondolom nem tft, mert akkor igencsak monorail macskád van
2-a tévé/monitor (CRT-k) kibocsátanak egy nem éppen kellemes "sugárzást", amit cserébe a macskuszok imádnak - tehát ahol előszeretettel alszik a macska, oda nem szabad ágyat tenni és ott aludni...
-
venember83
nagyúr
-
Tim82
félisten
-
Hujikolp
őstag
-
Hujikolp
őstag
No, mentem fizikát tanulni

-
tildy
nagyúr
Ööööö...

Azmérvanaz, hogy a macska a legjobban a monitor tetején szeret dekkolni? Olyan kómás fejjel nézett rám az előbb fentről, mint aki benyomott egy levél Seduxent - majd amikor észrevette, hogy kicsit zabosan nézek rá ( tele megy a monitor szőrrel ) egyszerűen hátat fordított...

Értem én, értem, hogy melegségre vágyik... De akkor miért nem foglalkozik a másik maccsal inkább?

Megnézném az én lcd monitoromon hogy dekkolna a macskám. A tesója ezt csinálta.
-
Bubu79
addikt
Ha törődésre vágyik, azt másképpen szokta a tudomásomra hozni - első lépésben megáll a képernyő előtt. Ha ez kevés ( általában az, mert a reakcióm csak annyi szokott lenni, hogy megpróbálom elhessegetni ), akkor jön és kiszolgálja magát - a kezemhez dörgölőzik, majd barátságosan kiakasztja a billentyűzet puffert, amikor végiggyalogol rajta telitalppal ( általában az ölemben van a billentyűzet, mert úgy kényelmes )...

De egyébként PazsitZ-nak igaza van, tényleg pofátlan állatok
Ezért is vannak mellettem - kell valaki, aki nem olyan kuka, mint én

Hujikolp: Úgy érted fűtsek macskával? Felmelegíti a radiátort, az meg besugározza ( meleggel, nem gamma sugarakkal
) a szobát ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hujikolp
őstag
Ööööö...

...vagy a radiátorral

-
venember83
nagyúr
Mar utananeztem, megvan mit szeretnek. Csak azert mentem uzletekbe, hogy lassam kapok-e olyasmit ami erdekel (Canon A570IS, illetve Nikon L15). Ezeknek az uzleteknek nincs neten arlistajuk, igy csak szemelyesen lehet meggyozodni mijuk van.
-
PazsitZ
addikt
Ööööö...

A macskák természetüknél fogva valamelyest "pofátlanok".
Amúgy mint magad is megválaszoltad a meleg miatt jó ott neki, meg így felé is nézel... -
CactuS
Arcképgyáros
Ööööö...

Mert így szem előtt van, estleg útban, azért kénytelen vagy vele foglalkozni egy kicsit

-
Bubu79
addikt
Ööööö...

-
Hujikolp
őstag
Szep estet!
Mai tanulsag: sose menj hozzanemerto, de hozzad kozel allo emberekkel digitalis fenykepezogepet, vagy barmilyen elektronikai cikket vasarolni. Sok kerdes, csak az idegeskedes. Kerestem normalis fgepeket, de persze csak a mokusvakitosok voltak, csupa benq, samsung, stb stb. Meg volt jo is, csak nem az en arkategoriam, vagy tul dragak voltak, vagy tul semmilyenek. Szomoru, hogy mindenhol csak a szart kapja az ember

Neten elötte nézz rá
Tályékozódj. -
venember83
nagyúr
Szep estet!
Mai tanulsag: sose menj hozzanemerto, de hozzad kozel allo emberekkel digitalis fenykepezogepet, vagy barmilyen elektronikai cikket vasarolni. Sok kerdes, csak az idegeskedes. Kerestem normalis fgepeket, de persze csak a mokusvakitosok voltak, csupa benq, samsung, stb stb. Meg volt jo is, csak nem az en arkategoriam, vagy tul dragak voltak, vagy tul semmilyenek. Szomoru, hogy mindenhol csak a szart kapja az ember

-
Csi630
tag
-
Hujikolp
őstag
Azt rám is lehetne fogni

(#18602) Hujikolp: Hogy lehet fordítva rádugni a kábelt?
Nem tudja valaki bővebben, hogyí lesz jövőhéten a vasúti közlekedés? Lesz/meddig lesz sztrájk?
Nem is akartam bemenni utolsó héten a suliba, de írunk jópár ZH-t aztán csak bemennék.
Busz az meg számomra nyügös. Fóbia, plusz pénz, plusz a sulitól is messze van a buszpályaudvar
.(#18607) Tim82 : Ha tudnád mekkora szexuális "töltet" van már bennem

Mindkettő formában becuppan, mint az a bizonyos oda.. ehh, teccikérteni? A régi gép (486) ekkor mindig visított, de ezek a mostaniak
A vinyónál is már párszor fordítva ráraktam, csak sípolt a régi, a mostani meg csak nemismerte fel.. Rárakhatnának valami olyan kis lecsapást, ami miatt csak egyféleképpen lehessen berakni, akkor is ha valaki oldalazva akarja vissztuszkolni, még szerencse h nemcsinált zárlatot meg ilyeneketA másika mit még rendszerint mellédugdosok, az a khh, nem az, hanem a hangszóró jack kábele, azt rendszerint a line vonalba rakom, ha nincsen zene, akkor tudom h ott van, nem a helyén.
-
Tim82
félisten
falra rögzítési lyuk?!

ne, nem akarom tudni.

PazsitZ: inkább erre se vagyok kíváncsi. én nem vagyok olyan, hogy érdekeljen...

-
Bubu79
addikt
Vazzee... Nem mondod, hogy a monitor hátulján vannak lyukak a csavaroknak?
Akkor én hiába fúrtam keresztül a négy sarkát a monitornak?

Tildy: [IMG]buksi simogató, erősen örülő, vigyorgó smile[/IMG] gratula

Ja, és mielőtt valaki beszólna, tudom, hogy a PH! nem kifestőkönyv
-
tildy
nagyúr
Öröm , bódottá itt is

Ment az s7-es PLC-s programom
(Két memóriacímet kellett csak kijavítani,figyelmetlen voltam..
)
Úgyhogy most nagyon nagyon büszke vagyok magamra
Ritka pillanatok egyike 
-
7
addikt
-
Csi630
tag
Sziasztok!
Fogalmam sincs hogy hova írjak, ez elég offnak tűnik hogy megkérdezzem: ha megváltozott az emil címem hol tudom a beállításaim között megváltoztatni? ha esetleg elfelejtem a jelszót, ne a régire küldjék

-
bolondember
MODERÁTOR
-
7
addikt
Azt rám is lehetne fogni

Nem tudja valaki bővebben, hogyí lesz jövőhéten a vasúti közlekedés? Lesz/meddig lesz sztrájk?
Nem is akartam bemenni utolsó héten a suliba, de írunk jópár ZH-t aztán csak bemennék.
Busz az meg számomra nyügös. Fóbia, plusz pénz, plusz a sulitól is messze van a buszpályaudvar

Dec 17-étől meghatározatlan ideig. Nem is megyek haza, mert félek, lekésném a vasárnapi utolsó vonatot, onnantól kezdve meg cumi lenne a jövő heti 3 vizsga.
-
ngabor2
nagyúr
Azt rám is lehetne fogni

én is azt hittem, hogy a floppyra nem lehet fordítva rádugni a tápkábelt... rá lehet. szépet szól, és kijön belőle a füst.
-
Tim82
félisten
Azt rám is lehetne fogni

mindig ezek a szexuális töltetű kiszólások...
-
PazsitZ
addikt
Azt rám is lehetne fogni

-
BlacKSouL
addikt
-
Tim82
félisten
-
7
addikt
Ma történt velem:
kelett egy cd-n valami, betettem az olvasóba, majd elkezdte olvasni. Pörgette, pörgette, de nemvolt hajlanó felismerni. Kivettem, majd vissza. Semmi. Mi a franc van vele? Berakok egy másik cd-t, hátha. Kivesz előző, betesz másik, de azt is csak pörgette, nemismerete fel. Mi a jó b p van vele?
Már kezdtem rugdosni a gépet, h miért olyan amilyen (óránkénti fagyás majdnemmindig
). megnézem belülről, htha valami van ott, elmozdult egy kicsit a kábel vagy valami. Belenézek, hát nem nemvolt rajta az a szerencsétlen?! Gép kikapcs, féloldalazva valahogy rádug, bekapcs. Elkezdi tölteni, BIOS error. WTF? Hozzá se nyúltam szinte. Najó, átmozgat minden, memória kikap, megtisztít (fagyások miatt) vissza, nagyából ok minden. Bekapcs. Ugyanaz, bios error. Mit rontottal el? Szallagkábel le, bekapcs. Megy rendesen, akkor csak a szallaggal lehet valami, vagy az olvasóval. Megdöglött?! Nézem balról, hátulról, semmi, kikap olvasót, kivűlről rádug szallagot, bekapcs. Megint rossz. Nézem, hát nem fordítva dugdostam rá azt a szerencsétlen kábelt?
Utána ment minden rendesen, ezen az egy kis szarral kb 20 percet elvacakoltam. Hogy hogyan került le a szallagkábel? Beraktam a gépbe az olvasót és elfelejtettem rádugni, majd elett felejtve. Most kelett. 
Szalag

-
Hujikolp
őstag
Ma történt velem:
kelett egy cd-n valami, betettem az olvasóba, majd elkezdte olvasni. Pörgette, pörgette, de nemvolt hajlanó felismerni. Kivettem, majd vissza. Semmi. Mi a franc van vele? Berakok egy másik cd-t, hátha. Kivesz előző, betesz másik, de azt is csak pörgette, nemismerete fel. Mi a jó b p van vele?
Már kezdtem rugdosni a gépet, h miért olyan amilyen (óránkénti fagyás majdnemmindig
). megnézem belülről, htha valami van ott, elmozdult egy kicsit a kábel vagy valami. Belenézek, hát nem nemvolt rajta az a szerencsétlen?! Gép kikapcs, féloldalazva valahogy rádug, bekapcs. Elkezdi tölteni, BIOS error. WTF? Hozzá se nyúltam szinte. Najó, átmozgat minden, memória kikap, megtisztít (fagyások miatt) vissza, nagyából ok minden. Bekapcs. Ugyanaz, bios error. Mit rontottal el? Szallagkábel le, bekapcs. Megy rendesen, akkor csak a szallaggal lehet valami, vagy az olvasóval. Megdöglött?! Nézem balról, hátulról, semmi, kikap olvasót, kivűlről rádug szallagot, bekapcs. Megint rossz. Nézem, hát nem fordítva dugdostam rá azt a szerencsétlen kábelt?
Utána ment minden rendesen, ezen az egy kis szarral kb 20 percet elvacakoltam. Hogy hogyan került le a szallagkábel? Beraktam a gépbe az olvasót és elfelejtettem rádugni, majd elett felejtve. Most kelett. 
-
(Kolombusz)
veterán
Szééép estét!
Aktív témák
-
18700 - 18601
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos lesz a következő szemüveged
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- 4db GAINWARD RTX 4090 Phantom HŰTÉS!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB eladó! 92% akku, Megkímélt állapot, 12 hónap gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB eladó! 93% Akku, szép állapot, 12 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB eladó! 100% Gyári Akku, Patika, 12 hónap garancia
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G3 Mini Tower/16Gb/256Gb+500 Gb/2 év gari
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Black - 2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5596
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...)

)