Hirdetés
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szep almokat!
-
Winner_hun
félisten
Navégre elérkezett ez az idő is:

Igaz csökkentett módos lesz, de ami késik nem múlik, mindjárt itt a hétvége

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
nem, Ő nem tudja, mi az a barátnő

egyébként havernál a punciért mindent hozzáállás figyel be a témában rendesen...
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tan csak nem te vagy a haver akinek a baratnoje stb?

Bubu79: nem, inkabb fekszek en, lassan... Kezdjuk mondjuk egy kis agyvetessel.
EQMontoya: Majd kinovi.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ezt most értsem úgy, hogy fellőtték a pizsomát nekem ?

Már fogyasztom én is az altatómat - lassan végére érek egy doboz Paulanernek, túl vagyok egy németül gyerekeket jelentő gyártó Delice nevű termékén és tervezem, hogy a holnapi nagy hajtás előtt rendesen kialszom magam - délutánra megyek melózni...

-
EQMontoya
veterán
uhh... msn-en most küldte el haverom azt a mondatot, aminél szerintem sokkal lejjebb már nincs. barátnője a következőt mondta: "Láttam ma egy olyan durva filmet. Valami Rejkjavik egy álomért"
-
Bubu79
addikt
Tajni? Talán Tojni - na de ennyi ember előtt...
Olvastam az adatlapodat
Semmi hátsó szándék nem volt a kérdésemben, csak úgy felötlött benne a serpák és a jetik közötti vélt, vagy talán valós kapcsolat

Nem igazán bírok magammal ( mit kapok én még ezért a mondatért
), lehet hogy nekem is el kéne mennem durmolni 
#21491: így már valamelyest tisztult a kép

-
RoyalFlush
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
már elteszed magad ?
yetike anno sherpaként

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
én nem vagyok tiv, de hidd el nekem, nem olyan ozsonnyásdoboz kell neked. van annál normálisabb, ócsóbbért jobb gépezet is.
jóccakát mindenkinek.
-
venember83
nagyúr
tivnevrokonus: gyozz meg, hogy nekem MacBook kell, OSX Tigerrel...
Hmm, 5 mandarin utan asszem megvan a napi vitaminadag.
ng: akkor varom a javaslataid, ha nem itt, mert nehogy megsertsunk masokat, akkor priviben vagy notis topikban. Koszi. Ja, celosszeg 250k, max 14"-os monitor, sok memo es keszenleti ido, meg tartos legyen.
-
Bubu79
addikt
-
7
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Ctrl+R is van a világon. Meg Mouse Gesture. Meg ilyesmik. De amúgy nem fejszével/kalapáccsal/láncfűrésszel kell nyomkodni azt az F5-öt.
Meglásd, beválik, mióta én is áttértem a billentyűzet ujjakkal való kezelésére, egész sokáig bírják. Azóta pláne, mióta az ujjaimat ki is nyújtom, nem az öklömben vannak.

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az F5-öm a PH! állandó frissítgetése miatt megy tönkre, indítómenü miatt még sosem zaklattam ( tényleg - lehet kapni külön F5 billentyűt?
)Bevallom őszintén, ezt nem tudtam
philoxenia #21478: várj egy percet - elvesztettem a fonalat. Most akkor azt akarod kihozni az egészből, hogy egy elfuserált, génmanipulált polip vagyok, vagy azt, hogy Te nem egyfejű, hanem négykarú Süsü vagy

Re #21485: Elvizuáltam ahogyan a szőrös mancsocskáiddal püfölöd a billentyűzetet - kész vagyok teljesen, brutális kép bontakozott ki a szemem előtt ahogyan a billentyűzeted sikolyait hallgató billentyűzet szakszervezet a házad előtt sakndál különböző yetike ellenes jelszavakat, miközben ülősztrájkba kezd

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem, ez nem a Mátrix. Nem olvastam, csak a humora hasonlít az enyémhez, tehát können lelövöm a poénjait. Halott poén meg nem olyan jó.

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én védett vagyok, úgyhogy lyukat ütnek a seggedbe, ha levadászol. Amúgy meg van egy tökéletes önvédelmi fegyverem: tudom, hogy senki nem fog bántani azok közül, akikkel kötözködöm.

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem, nem az a címe, valami más.
Amúgy nem élvezem a könyvet. A szarkasztikus/cinikus humorra alapoz, ami nekem nem új, tehát ezt a vonalát nem élvezem annyira. Sokszor mondanám kapásból azt, amit a főhős. A történet meg nem nagy durranás. -
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Irigykedsz vazze? Legalább különleges vagyok ez okból kifolyólag is

yetike: látom Te is a Tesco gazdaságos megoldások híve vagy. No akkor dolgozzunk mindannyian - fogjuk meg és vigyétek

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem az egészet olvastam még el. Amúgy rövid, 320 oldal.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Rápacsáltál - bal kezes vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg F8 az az F5
Az varázsolja eléd az indítómenüt 
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
venember83
üzenetére
Szerk:Sosem értettem miért megy el 2x az üzenetem...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
venember83
üzenetére
Ezt nem tudtam hogy ugy jóbban írtja de köszi a tippet akkor 89%-ról megszakitom...

-
venember83
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Csokkentett modban fusson a windows, POST utan nyomogasd az F5-ot es ott valaszd a csokkentett/safe modot. Ugy sikeresebb a virsuirtas.
Bubu79: ha lenne is olyan fegyver, tulsagosan remeg mar a jobb kezed, hogy pontosan celozhass
yetike: szinte egy perc alatt ket hsz, ejnye

re#21467: nem, nem pacsaltam ra, azert remeg a jobb kezed, mert o is akar a jobol reszesulni. Inkabb nem hasznalok nyelv-nyujtogatos smileyt
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egyre inkább úgy érzem, hogy szükségem lenne valamilyen nagyon nagy hatótávolságú preciziós lőfegyverre

You can run, but You can't hide

Beszé'sz itt összevissza - ez az a forgatókönyv, ami biztosan nem jutna át a az amúgy elnézőnek ( igazából valami mást akartam írni, valami nagyképűbben hangzót, de fejembe jutott, hogy azt akár politikailag is lereagálhatja valaki, azt pedig mellőzném ) mondható cenzúrámon

Egyébként már valami ótvar igavonó bepróbálkozott a drágámnál - kibökték pár hónapja a lámpatest alatt ( szerencsére ) a lökhárítómat egy tetves vonóhoroggal...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mi van csökkentett modban?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
fürdés csökkenetett módban? lavorban, másfél liter vízbűl?
-
tildy
nagyúr
Elment párom karácsonyozni
gyertek hozzám forralt-borozni.
Vettem az Ikeában Glöggöt,
Ez okoz nekünk majd örömöt.
Édes, fűszeres és finom ám ez a jó bor,
de azért Bash sem maradhat ki a jóból.
Őt non-alcoholic változat várja,
Jöjjön hát , ki Tildy barátja

Mazsolát hozhattok

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Done. Go to fürdés.
-
B-L-A-C-K
titán
Na utána jártam ennek a kilépös tálcárarakós dolognak ez egy ugynevezett retro virus vagy mi csak hogy tudom kiírtani nod32 mélyrehatóval kezdem remélem elég lesz...
-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
@ last reborned.... -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Gonosz vagy. Nem tervezem leamortizálni egyetlen hűséges társamat, Bö(mö)skét

Azt még nem tudom, hogy fiú-e vagy lány, de egy biztos, ragaszkodom hozzá, szóval lehet, hogy azért nem fázok a hidegben, mert melegségre vágyom
Annak jobban örülnék, ha lány lenne ( szokott rá utalni - tud hisztis is lenni
), csak annak nem, ha egy aljas tolvajjal csalna meg...

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Isten igazából nem terveztem az árokba vágódást, csak hát...
Két Nővel voltam vásárolni.
Ez kihozza belőlem a szuicid hajlamokat és nem csodálkoztam volna, ha az egyébként nyugodtnak mondható gépjármű kezelési technikámon meglátszott volna a dolog 
[Siránkozás ON] Biztosan ismeritek azt a fajta medvetáncot, amit a kettessel kezdődő személyi számú egyedek lejtenek egy-egy bevásárlóközpontban, ahol gyakorlatilag minden létező polc előtti járófelületet végig kell toporogni, még akkor is, ha soha a büdös életben nem vennének le róla semmit. Utálok bevásárolni. Nőkkel pedig méginkább
[/Siránkozás OFF] Viszont a kisvárosunk közelében található egyik kistelepülésen ( Rácalmáson ) szemmel követhettem egy szintén hástókerékmeghajtású, ámde Szovjet gyártmányú személygépkocsi műszaki mentését, azzal ugynis tényleg az árokba parkolt a gazdája ( 1200-as, gyanítom még Zsiguli címszóval futó fehér jószág volt, genetikailag hiperpigmentált gazdival ) A mentést követően ismét meggyőződhettem az orosz technika elnyűhetetlenségéről, mert a Zsiguli saját lábán ( lógó kipuffogódobbal ugyan ) eltávozott.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Majd ezek megválaszolása után... fürdés
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most kene, mig nem lesz tul keso s nem banod meg...
Kulonben meg csacsicsacsicsacsicsacsit akarok. Egeszben, nem csak kolbaszkent!
mod: szervusz poffi!

Bubu79: G-pont? Nekem is, nekem is! Vegulis csak nem kaptal megfelelo arkot a harombetus nemet autod ideiglenes elhelyezesere?
-
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
eccerű, usb-s külső hangkari kell neked!!!
reinstall után is kodekprobléma......
gspot mit mond a renderről? -
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az tuti...csak divx-et frissítettél, vagy az xvid is friss verzió? Bár gondolom mindkettő friss...
Thrawn: Megsértődtél? Kísértet meg?

-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Halgass a Kukára és menj aludni

Fehérmadár: első lépésben szerezz egy csavarhúzót. Miután levetted a burkolatot, ragadj lombfűrészt és készíts folytonossági hiányt az alaplapon a hangkártya áramkörei és a többi részlet között. Az így nyert helyre némi drótozás segítségével behelyezheted a csere kártyát - a moddoláshoz jó szórakozást és sok sikert

AVI-nál melyikekkel gyűlik meg a bajod? Xvid, divx, stb.? A divx-en kívül milyen kodekek vannak fent? REmélem Ace Mega codecs Pack nincsen...
Javaslat: kodekcsomagok le, hangkártya újrahúz, K-lite codecpack installál, örül... -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vajon mit hallgathat?

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ilyen nincs. Én vagy halucinálok vagy lassan meghülyülök. FehérHolló írt egy olyan hozzászólást hogy most sürgősen kell neki az a képernyőkímélő, mondom fasza megvan gyors segítségben részesítem. Erre a hozzászólás, amire válaszoltam tök nem azt tartalmazza és még szerkesztve sincs

Ajjajjjajjjj és még a mobilarénás nyereményjátékból is hátra van jónéhány kérdés

Wááááá, megvan. Tudtam én hogy normális vagyok
LINK -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
20 óráig reinstallálsz???

-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Namost én ezt mire is válaszoltam?

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére

Ja, hogy neked is?

#21429:
Aludj mert fáradt vagy és hülyeségeket linkelsz!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére
A seregnél ezt nem is poénból csinálták, ott valami riadó volt ilyenkor.

-
RoyalFlush
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
lehet ban-olva lett a hang ..

EQMontoya: oké. Csak nem azon a környéken lax ?
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Tekerd fel a volumét!

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
ffdshow-t próbáld esetleg telepíteni szerintem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
nem, az villamoson volt amúgy, és diósgyőrben.
Fehérholló: vlc, mplayer? ha úgyse, akkor dugd be a hangfalat, vagy csinálj rendszervisszaállitást.
-
FehérHolló
veterán
Valaki segítsen, sürgős lenne!

Tegnap minden rendben, ma .avi-nak nincs hangja, kép van. Új divx codec van fenn (újraraktam már), és mindegyik lejátszónál ez a helyzet.
Mit lehetne csinálni?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Amikor a Big Mac-at kérted kólával buszvezetőtől, nem a Szeles utcánál szálltatok fel ?
Bubu79: anno oszt. kiránduláson felébresztettük az egyik srácot, csomagoljon, mindjárt indulunk, este 2-kor összepakolt, felöltözött, lép ki az ajtón k.va sötét .. akkor esett le neki, hogy hoppá.
-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Jópár éve az egyik bátyámat álmomból felijedve riasztottam hajnali 3:30-kor, hogy jó lesz ha siet, mert elkésik a melóból.
Nem volt annyi esze, hogy megnézze mit mutat az óra, csak lerohant a busz elé... Hogy én mit kaptam délután a pofámra

-
bolondember
MODERÁTOR
én meg úgy járok most, h fogom a fényleképezőkészülékemet és elindulok sörözni - remélem mindenki ott lesz...
Vagy legalább valaki...
egyik sör PH!-s kollégák tiszteletére fog lecsúszni, ezt megígérem!

-
EQMontoya
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
igen, igyis jártam már

-
RoyalFlush
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én is jártam már így, ettől csak az rosszabb amikor azt hiszed el is aludtál ..

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ez se rossz...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
látod, ezért jó a 24-órás rendszerben működő időmérő. jövő karajcsontra én is keresek egy olyat, persze mutatósat, a ledes az olyan.
amúgy érdekes ez a karácsony, mármint a neve. kultúrnépek mind krisztus születéséről nevezik el, a magyarok meg miről? a téli adóbeszedésről (harács)... erre mit lehet mondani?
-
(Kolombusz)
veterán
Hmmm, 6 körül elaludtam, mjad 7kor megébredtem és totál at hittem, hogy reggel van, még meg is nyugodtam, hogy de jó, alhatok még 1 órát, csak 9re kell bemenni a suliba.
-
Bubu79
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
TROUBLESHOOTING
WINDOWS STOP MESSAGES - érdemes lehet elpakolni a linket, Google barátunk előtt ehhez szoktam fordulni, ha a képembe hány valami csúnya, kékfeliratosat a Windows
Ott is van a 0x0000000A IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hiba leírása az elsők között

R2D2: Ok-ok - az én fejem sem kápolna (káptalan), hogy mindet kívülről fújjam

-
RoyalFlush
őstag
-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
asserossz, de egy currys csirke (tésztás leves... inkább leves tészta) is jöhet. már "fő", 3 perc és kész. mellé persze egy löwenweiss.
-
ngabor2
nagyúr
a legkézenfekvőbb dologra nem gondoltam csak... no mindegy, a lényeg, hogy megoldódni láccik a porblémám. ennek örömére csinálok egy hirtelen-levest
meg iszok még egy sört. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
venember83
üzenetére
Most raktam ujra....
Aktív témák
Hirdetés
- T300rs + th8s
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a legkézenfekvőbb dologra nem gondoltam csak... no mindegy, a lényeg, hogy megoldódni láccik a porblémám. ennek örömére csinálok egy hirtelen-levest