Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
A parasztságnak is megvannak a maga határai, ha holnap nem jön meg a pénzem, akkor naaaagy-nagy negativ feedbacket fog kapni egy kolléga.
Az X1900GT-ről van szó, amit Hammon korrektül legariztatott, kiderült nincs vele hiba. Neki van egy ismerőse, aki át szokta venni a használt cuccokat, beszámít. Felvettem vele a kapcsolatot, mondtam, hogy van ez a kártya, ennyi adna érte, ok. Majdnem 1 hét csend, érdeklődök, hogy mi van, kéne a pénz, vagy a kártya. Közben írtam Hammonnak is. Srác írja, hogy 5 perce vette át a karit. Hammon azt írta fél órával később, hogy már napok óta nála van.
Itt kezdett gyanús lenni. Adtam számlaszámot csütörtökön, azt mondta, pénteken utalja a pénzt. Ma sem jött meg. Reggel írtam neki, volt online azóta, nem válaszolt.

Bármilyen hihetetlen, de nem áll itthon a pénz, szeretném már megkapni.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest