Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
A fürdetés mindig kritikus egy macskánál - iszonyat, hogy mit tudnak nyalakodni egy-egy lubickolás után...Egy alakalommal azt hittem katasztrófa fenyegeti a lakást - de aztán időben kiderült, hogy csak a macska sziszeg úgy, mint a törött gázcső

Ha már macskás sztorik - olvastam a logouton egy tuti cikkecskét valaki macskájának a nemi életáéről - szét rötyögtem a búrámat a sztorin és a nyelvezetén - de egyszerűen nem ugrik be, hogy ki követte el
A lényeg az volt, hogy a tisztelt gazdi örömmel újságolta a szomszédjának, hogy most aztán örülhet, mert az ő macskája elrendezte a másik macskáját és hamarosan szaporulat várható, mire a szomszéd hahótázva felvilágosította, hogy maximum méhen kívüli terhes lehet a macskája, merthogy az is kandúr.... -
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Ugyan, meg o kert bocsanatot

Nekem az tetszik, hogy akarmennyire kapaszkodik belem furdetes kozben, sosem hasznalja a karmait, az meg, hogy harapjon, elkepzelhetetlen.
Persze jatekbol, az mas
Karomvagas is annyi, hogy magam melle ultetem, es levagom az osszeset, es kesz.
Tabletta torkan lenyomas szinten csak annyi, hogy szepen kinyitom a szajat, tabi be, szaja becsuk, nincs semmifele hiszteria.
Tokeletesen emberszereto allat.
Aktív témák
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A fürdetés mindig kritikus egy macskánál - iszonyat, hogy mit tudnak nyalakodni egy-egy lubickolás után...