Aktív témák
-
poffsoft
veterán
kábel kihúz, format c:

firewall, miegymás, miért van?
/jut eszembe, linux alatt léteznek m$ wirusirtók???/
#3917: Dolgozom rajta, erősen. De még nem találtam meg azt a témát, amiben kimagasló elméleti tudásom lenne...
Nyelvészeti szakmai topik nincsen?
kocsmáros csacsik:Kösz az avatart, kipróbálom...
#3909 második kérdésemre senki ? Pedig jó lenne intézkednem, de nyomban
EQ: Nálad mi a jó wishkes? mert viszkizni csakis Jockey tudott..![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/200212/kultura/dallas2.jpg)
-
Winner_hun
félisten
szar ügy

amit kaptál zip file-t, kicsomagoltál belőle valamit, annak a programnak nézd meg a nevét, azt keresd meg feladatkezelőben és lődd le, majd arra file-ra keress rá a keresőben, amit talál azt írtsd ki, majd újraindítás, vírus és spyware ellenőrzés, registry pucolás, ha ez megvolt restart és ha mázlid van akkor ki van írtva. Ha nem, akkor további (lehet, hogy manuális) írtásra is szükség lesz. Lehet, hogy az windowsból nem nem fog sikerülni (én nem tudtam kiírtani, amikor pár hete kaptam egy ilyet, csak valami speciális buherált cd-ről futó xp izével tudtam a vírusos file-t törölni) akkor jöhet a móka
+ hibából tanul, kétes eredetű hülyeségekre nem kattint. Amúgy az ilyet könnyen ki lehet szűrni, hogy vírus vagy sem, ha kaptál egy ilyen üzenetet nézed, hogy 5-10 mp múlva a partner kijelentkezik. Ma 2x bejött
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest