- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
szar ügy

amit kaptál zip file-t, kicsomagoltál belőle valamit, annak a programnak nézd meg a nevét, azt keresd meg feladatkezelőben és lődd le, majd arra file-ra keress rá a keresőben, amit talál azt írtsd ki, majd újraindítás, vírus és spyware ellenőrzés, registry pucolás, ha ez megvolt restart és ha mázlid van akkor ki van írtva. Ha nem, akkor további (lehet, hogy manuális) írtásra is szükség lesz. Lehet, hogy az windowsból nem nem fog sikerülni (én nem tudtam kiírtani, amikor pár hete kaptam egy ilyet, csak valami speciális buherált cd-ről futó xp izével tudtam a vírusos file-t törölni) akkor jöhet a móka
+ hibából tanul, kétes eredetű hülyeségekre nem kattint. Amúgy az ilyet könnyen ki lehet szűrni, hogy vírus vagy sem, ha kaptál egy ilyen üzenetet nézed, hogy 5-10 mp múlva a partner kijelentkezik. Ma 2x bejött
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest