- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
szar ügy

amit kaptál zip file-t, kicsomagoltál belőle valamit, annak a programnak nézd meg a nevét, azt keresd meg feladatkezelőben és lődd le, majd arra file-ra keress rá a keresőben, amit talál azt írtsd ki, majd újraindítás, vírus és spyware ellenőrzés, registry pucolás, ha ez megvolt restart és ha mázlid van akkor ki van írtva. Ha nem, akkor további (lehet, hogy manuális) írtásra is szükség lesz. Lehet, hogy az windowsból nem nem fog sikerülni (én nem tudtam kiírtani, amikor pár hete kaptam egy ilyet, csak valami speciális buherált cd-ről futó xp izével tudtam a vírusos file-t törölni) akkor jöhet a móka
+ hibából tanul, kétes eredetű hülyeségekre nem kattint. Amúgy az ilyet könnyen ki lehet szűrni, hogy vírus vagy sem, ha kaptál egy ilyen üzenetet nézed, hogy 5-10 mp múlva a partner kijelentkezik. Ma 2x bejött
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- További aktív témák...
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest