- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tom hogy a merell nem a csucs,de potn az a resze tartott ki ami merell es nema vibra: - )))
Nekm varosba kellt vmi, orulok hogy jarok, nem hogy turazok:- )))
De az a merell mar nincs fenn, nevet meg nem tom:- (
Most is varosba kellet atmenti idire mig szandalranem valtok.
Amugy a meidl-bol is a vibram talpasat mondtak anagy turazok, de abbol nem votl boka amiklor kerestem, lowa-kat dicseri meg az osszes komojabb hegyes /a bor miatt /, de abbol nincs boka varosbavalo.
A ket tagu nevut nem tom mire gondolsz?
Amugy akiknek votl nf-je azok nagyon dicseertek azert mertem megvenni:- ) /de egyellore kb! de nagyon jo!!!:- )))/
udv
neduddki
mod: amugy en puma-rol valtottam filara mar vagy 8-10 eve, de komojjan mondom a egyre szarabbak azok is, newbalcot akartam /errol mar csacsogtunk vhol:- )/ az osszes amerikai turazo esmeros azt hordja tejjes meglegedesre, de az en kis szels labikoimra az istennek nemmeg fel egy se /allitolag bevallotan keskeny modeljeik vannak, itthon a szelesitettek menenk igazan eszt meg a botosk mondtak/
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest