Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Volt egy topic, ami sulinetes notebook-okkal foglalkozott. Csak most sehol sem találom
Nem tudja valaki, hogy hol lelhető fel? -
Cathfaern
nagyúr
Mi ír ki, amikor leáll? Kéne a pontos hibaüzenet. Meg szerintem gyere át ebbe a topicba: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9757

-
Cathfaern
nagyúr
Nem tudná valaki megmondani, hogy hol tárolja az Outlook Express WinXP esetén a leveleket? Sürgősen archiválni kéne őket, viszont az importálás valamiért nem megy
Szvsz egyszerűbb lenne gyorsan kimásolni egy mappából a leveleket, míg megoldani a ''nem-akarok-importálni'' porblémát. Csak azt nem tudom, hogy hol keressem
Sürgős lenne! (és ennyiért meg nem akarok új témát nyitni, azért ide írom) -
Cathfaern
nagyúr
Valahol láttam egy olyat, ami szerintem annak a nagy álleesősnek a modosítása volt. Annál csak épp csak egy pár milit esett le az álla, illetve kikerekedtek a szemei (abból gondolom, hogy módosítás volt, mert ugyanúgy nézett ki, az animáció is ugyanolyan volt, csak esett annyira le az álla). Ha valahol megtalálom, rögtön belinkelem.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudja valaki, hogy hol lelhető fel?

(mikor lesz már kereső??)
Szvsz egyszerűbb lenne gyorsan kimásolni egy mappából a leveleket, míg megoldani a ''nem-akarok-importálni'' porblémát. Csak azt nem tudom, hogy hol keressem
Sürgős lenne! (és ennyiért meg nem akarok új témát nyitni, azért ide írom)